Έρχεται στο Παραλίμνι το πιο… ξέφρενο Καρναβάλι Αμμοχώστου (ΒΙΝΤΕΟ)

Εντατικές προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει για το φετινό Καρναβάλι Αμμοχώστου το οποίο θα διοργανωθεί στις 10 Μαρτίου στους κεντρικούς δρόμους του Παραλιμνίου.

Ο Δήμος Παραλιμνίου ο οποίος φιλοξενεί κάθε χρόνο το Καρναβάλι έχει ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες, ενώ την ερχόμενη Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου, στο Υπαίθριο Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Παραδοσιακών Επαγγελμάτων στη Δερύνεια θα πραγματοποιηθεί η κοινή δημοσιογραφική διάσκεψη τύπου μεταξύ των Δήμων Παραλιμνίου και Δερύνειας για την παρουσίαση του Καρναβαλιού Αμμοχώστου 2019, με τον Δήμο Δερύνειας φέτος να ηγείται του θεσμού.

Σημειώνεται ότι το άρμα του Βασιλιά Καρνάβαλου αναλαμβάνουν εκ περιτροπής κάθε χρόνο όλοι οι Δήμοι της ελεύθερης Αμμοχώστου. Η κυρία Άντρη Σιαηλή (Δημότης Δερύνειας και γνωστή καρναβαλίστρια) θα ενσαρκώσει το ρόλο της Βασίλισσας Καρναβαλιού Αμμοχώστου 2019, με θέμα «Η Βασίλισσα των Καππάριων Νήσων».

Κατά τη δημοσιογραφική διάσκεψη θα παρουσιαστούν και οι εκδηλώσεις για το Καρναβάλι Αμμοχώστου που ξεκινούν την Τσικνοπέμπτη 28 Φεβρουαρίου και ολοκληρώνονται με τη μεγάλη επαρχιακή παρέλαση την Κυριακή 10 Μαρτίου στο Παραλίμνι.

Η επίσημη εκδήλωση παράδοσης του σκήπτρου θα πραγματοποιηθεί την Τσικνοπέμπτη στην πλατεία του Παραλιμνίου, όπου η περσινή Βασίλισσα από τον Δήμο Αγίας Νάπας κ. Μαρία Αρμενάκη Η θεά Αφροδίτη του Κάβο Γκρέκο», θα χρίσει τη φετινή Βασίλισσα.

Η διάσκεψη τύπου σηματοδοτεί την επίσημη παρουσίαση και έναρξη των Καρναβαλιών Αμμοχώστου 2019.

Famagusta.News