Έτοιμη να… σπρώξει 7 εκατομμύρια για Λαΐφη η Φιορεντίνα!

cache 846x3000 Analog medium 478954 99748 3132019

Επτά εκατομμύρια είναι διατεθειμένη να προσφέρει η Φιορεντίνα για τον πρώην ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης, Κωνσταντίνο Λαΐφη.

Σύμφωνα με τη στήλη «Παρασκήνια» του ελλαδικού Sportime της Κυριακής, η ιταλική ομάδα παρακολουθεί στενά τον διεθνή αμυντικό.

Ο Κύπριος στόπερ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Σταντάρ Λιέγης στο Βέλγιο, με αποτέλεσμα να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων μέχρι στιγμής.

Το δημοσίευμα:

«Ένας από τους παίκτης που ανακάλυψε ο Ολυμπιακός, ήταν ο Κωνσταντίνος Λαΐφης, που αποκτήθηκε από την Ανόρθωση το 2016, αλλά δεν αξιοποιήθηκε.

Ο Κύπριος αμυντικός, που δεν αγωνίστηκε ποτέ στους Πειραιώτες, παραχωρήθηκε στη Σταντάρ Λιέγης, όπου και έχει κάνει καταπληκτικές χρονιές.

Συγκεκριμένα πουλήθηκε με 1,8 εκατομμύριο ευρώ, ενώ ο Ολυμπιακός κράτησε ένα ποσοστό 10% σε περίπτωση πώλησης.

Τα δύο χρόνια στο Βέλγιο, ο Λαΐφης έχει εξελιχθεί σε έναν από τους κορυφαίους αμυντικούς του πρωταθλήματος, σε σημείο που η Φιορεντίνα τον τσεκάρει πολύ έντονα.

Η ιταλική ομάδα όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια», είναι έτοιμη να προσφέρει επτά εκατομμύρια για τον ποδοσφαιριστή.

Σίγουρα δεν το λες και επιτυχημένο deal για τον Ολυμπιακό, που μας έχει συνηθίσει σε διαφορετικές καταστάσεις».