Έξι μήνες χωρίς τον Αντώνη Παπακωνσταντίνου – Το συγκινητικό μήνυμα της κόρης του Δήμητρας

Στιγμιότυπο 2019 03 20 21.37.38 Αντώνης Παπακωνσταντίνου, Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου

Έξι μήνες συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου “έσβησε” φέροντας τη θλίψη στην οικογένειά του αλλά και στην οικογένεια της Αστυνομίας.

Ένας άνθρωπος με αστείρευτη καλοσύνη που έδωσε τα πάντα για την Αστυνόμευση της αγαπημένης του επαρχίας και που δεν πρόλαβε να δει το όνειρό του, τα εγκαίνια της νέας Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου να υλοποιείται.

Σήμερα, ανήμερα της συμπλήρωσης έξι μηνών από τον θάνατό του, η κόρη του Δήμητρα, έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα στον λογαριασμό της στο Instagram.

Στιγμιότυπο 2019 03 20 21.43.25 Αντώνης Παπακωνσταντίνου, Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου

Αυτούσια η ανάρτηση:

Σαν σημερα πριν 6 μήνες έφυγες, πως περνάνε οι μέρες, οι μήνες αλλά για εμάς είναι σαν να ήταν χθες.

Γίνονται τόσα πολλά που θέλω να σου πω, υπάρχουν στιγμές δύσκολες που πραγματικά σε χρειαζόμαστε. Χθες μου έλειψες. Γιατί σε χρειάστηκα εκεί όταν είχα μια δύσκολη στιγμή. Ήθελα να σε δω να χαμογελάς και να μου λες πάλι: « Δεν είναι τίποτα, θα περάσει ». Πάντα θα λείπεις στην πιο χαρούμενη μα και στην πιο λυπημένη μου στιγμή.

Υπάρχουν στιγμές που περιμένω να ακούσω τα παπούτσια σ να μπαίνεις στο σπίτι, να ακούσω την φωνή σου, να δω αυτό το βλέμμα που με κοιτούσες με τα γαλάζια ματιά σου που τόσο λάτρευα.Τις νύχτες περιμένω να σε δω στον καναπέ που τόσο πολύ σ άρεσε, να βάζουμε τις ταινίες που μόνο εσύ κ εγώ βλέπαμε.

Είμαι κομμάτι σου, αφού έχω πάρει τόσα στοιχεία του χαρακτήρα σου. Πολλοί μου λένε πως σου μοιάζω και είμαι περήφανη για αυτό. Σε ευχαριστώ που ήσουν ο μπαμπάς μου. Συγγνώμη μπαμπά μου που δε σου είπα ποτέ πόσο σε θαύμαζα, και πόσο τυχερή είμαι που είμαι κόρη σου.

Αυτό το κενό θα μείνει για πάντα όσο καιρός κ αν περάσει. Σε αγαπάω μπαμπά μου . Και ας μη μπορώ να σε δω πια.. Ας μη μπορώ να σε ακούσω. Ξέρω όμως ότι είσαι εδώ.. Και μας κοιτάς κρυφά και γελάς με κάθε μας επιτυχία ή με κάθε γκάφα μας.

Κάποια μέρα θα ξανασυναντηθούμε!

Famagusta.News