Γ. Κούμας: «Ο Μιχάλης Κωνσταντίνου μας χρωστά 75 λίρες» (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποκλειστική συνέντευξη στη κάμερα του Alpha Κύπρου παραχώρησε ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας. Μεταξύ άλλων ο κ. Κούμας μίλησε για το πως ξεκίνησε την πορεία του στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Κύπρου και ποιος ήταν αυτός που τον ενέταξε στο χώρο.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΚΟΠ μας αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία με τον Μιχάλη Κωνσταντίνου όταν βρισκόταν στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου. 

Ο κ. Κούμας μας είπε ότι κατά το παρελθόν δεν υπήρχαν χορηγίες έτσι, οι ομάδες αγόραζαν από μόνες τους τα παπούτσια και όταν φθείρονταν τα έστελναν στη δεύτερη ομάδα.

Τότε σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΚΟΠ, στην δεύτερη ομάδα ήταν ο Μιχάλης Κωνσταντίνου που ξεκινούσε την καριέρα του. Έτσι, ο Μιχάλης αποφάσισε μόνος του να αγοράσει άλλα καινούρια παπούτσια χωρίς να ενημερώσει κανένα. 

Αυτή η κίνηση σήμανε «συναγερμό» στην ομάδα του Παραλιμνίου καθώς το διοικητικό συμβούλιο συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε να χρεώσει τον Μιχάλη με πρόστιμο 75 λίρες. 

Μάλιστα, χαριτολογώντας ο πρόεδρος της ΚΟΠ μας είπε ότι ακόμη αναφέρει αυτή την ιστορία στον Κωνσταντίνου όποτε τον συναντά και του τονίζει ότι ακόμη χρωστάει το εν λόγω «πρόστιμο». 

Ακολουθεί το Σάββατο 24 Αυγούστου αυτούσια και ολοκληρωμένη η αποκλειστική συνέντευξη του Προέδρου της ΚΟΠ στην κάμερα του Alpha Kύπρου. 

https://www.youtube.com/watch?v=is3FKF6HgYg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Πτώση πασσάλου οδικού φωτισμού εξαιτίας της κακοκαιρίας