Η επ. Αμμοχώστου συμμετέχει στην “Ώρα της Γης”

55602692 2233213823392892 5901477676807356416 o Νέα Αμμοχώστου, Περιβάλλον, Ώρα της Γης

Η ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου συμμετέχει και φέτος όπως κάθε χρόνο στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται για την “Ωρα της Γης”.

Ο Δήμος Παραλιμνίου σε γραπτή ανακοίνωση του “δίνει το μήνυμα περιβαλλοντικής συνείδησης και παρακινεί τους δημότες του να σβήσουν τα φώτα των σπιτιών τους, αύριο Σάββατο 30 Μαρτίου για μία ώρα από τις 20.30 – 21.30. Αυτή τη μια ώρα, σβήνουμε συμβολικά όλοι τα φώτα για να μεταφέρουμε σε ολόκληρη την ανθρωπότητα το μήνυμα της δράσης για την προστασία του πλανήτη και για να στείλουμε ένα μήνυμα στους παγκόσμιους ηγέτες ότι πρέπει να ληφθούν σοβαρές αποφάσεις για την προστασία της ανθρωπότητας από τις κλιματικές αλλαγές”.

Ο Δήμος καλεί το κοινό “να μετέχει στην εκστρατεία για προώθηση της πράσινης ενεργειακής κατανάλωσης και την προστασία της ανθρωπότητας από τις κλιματικές αλλαγές”.

Τα φώτα στο Δημοτικό Μέγαρο για μία ώρα αύριο Σάββατο, θα σβήσουν και στην Αγία Νάπα, καλώντας τους δημότες να πράξουν το ίδιο στα σπίτια τους.

Ο Δήμος Δερύνειας “ύστερα από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και ευαισθητοποιημένο για την προστασία του Περιβάλλοντος” θα σβήσει αύριο για μια ώρα τα φώτα στο Δημοτικό Μέγαρο και στις Πλατείες.

Η Δερύνεια καλεί τους δημότες της και όχι μόνο να ευαισθητοποιηθούν για το περιβάλλον και να κλείσουν τα φώτα των σπιτιών τους για μία ώρα από τις 20.30 – 21.30 το βράδυ.

Ο Δήμος Σωτήρας σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι υποστηρίζει φέτος την παγκόσμια εκστρατεία “Η Ώρα της Γης” που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 στις 8.30μ.μ. – 9.30μ.μ., σβήνοντας τα φώτα του Δημαρχείου Σωτήρας και καλεί τους δημότες τους, να πράξουν το ίδιο και να στείλουν αποφασιστικό μήνυμα συμμετοχής για την προστασία του περιβάλλοντος.

“Ευαισθητοποιούμαστε και συμμετέχουμε ενεργά στην παγκόσμια πρωτοβουλία της WWF “Η Ώρα της Γης”, το μεγαλύτερο γεγονός ενάντια στην κλιματική αλλαγή, σε μία προσπάθεια για την εξοικονόμηση ενέργειας.”

Famagusta.News / ΚΥΠΕ