Η Κύπρος διέλυσε το Σαν Μαρίνο με 5-0! Γκολ ο Λαΐφης

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Euro2020 η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου επικρατώντας με 5-0 του Σαν Μαρίνο.

Σε στυλ προπόνησης το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα φιλοδώρησε με πέντε τέρματα την αντίστοιχη ομάδα του Σαν Μαρίνο και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της για την τελική φάση του Γιούρο 2020. Οι διεθνής μας καθάρισαν με τυπικές διαδικασίες το Σαν Μαρίνο από το πρώτο ημίχρονο σκοράροντας τέσσερα τέρματα και έστρεψαν από εκείνη την στιγμή την προσοχή τους στο μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στο Βέλγιο. Σκόρερ για την ομάδα μας οι Πιέρος Σωτηρίου με δυο πέναλτι, Κούσουλος, Εφραίμ και Λαΐφης. Η Κύπρος ισοφάρισε και το ρεκόρ τερμάτων που πέτυχε ξανά κόντρα στην Ανδρόρα το 2000 και 2014.

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

Κύπρος (Ραν Μπεν Σιμόν): Παναγή, Ιωάννου, Δημητρίου (Μερκής 65′), Εφραίμ, Μυτίδης, Πιέρος (Μακρής 27′), Κούσουλος, Παπουλής (Σπόλιαριτς 54′), Αρτυματάς, Λαίφης, Άντονι Γεωργίου

Σαν Μαρίνο (Φράνκο Βαρέλα): Μπενεντεντίνι, Παλάτσι, Σιμοντσίνι, Νάνι (Βιταιόλι 46′), Μουλαρόνι, Γκιάρτι (Λουναντέι 75′), Μπατιστίνι, Σέβολι, Ρινάλντι (Χιρτς 46′), Μπεράρτι, Γκολινούντσι.

Διαιτητής: Γιούρι Φρίσερ (Εσθονία)

Σκόρερ: Πιέρος 19′(πεν) 22′ (πεν),  Κούσουλος 26′, Εφραίμ 31′, Λαΐφης 55′ /-

Κίτρινες: -/ Σιμονούτσι, Γκολινούτσι, Γκιάρντι, Παλάζι

Κόκκινες: -/-