Η Βρετανίδα που έγινε 100 χρονών και λατρεύει το Παραλίμνι (ΒΙΝΤΕΟ)

DSC 7053 Νέα Αμμοχώστου
©Famagusta.News

H Barbara Collcut έσβησε χθες την τούρτα των εκατοστών της γενεθλίων. Γεννήθηκε το 1919 στη Μεγάλη Βρετανία και τα τελευταία 16 χρόνια ζει στην Κύπρο και συγκεκριμένα στο Παραλίμνι και… δεν επιστρέφει με τίποτε πίσω στο Λονδίνο. Όπως ανέφερε στο Famagusta.News, παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες των παιδιών της να επιστρέψει πίσω στη Μεγάλη Βρετανία, η ίδια παραμένει αμετακίνητη, καθώς όπως υποστηρίζει, το μυστικό της μακροζωίας βρίσκεται στο Παραλίμνι!

Χθες, 1η Απριλίου, φίλοι και γείτονες της έκαναν έκπληξη για τα γενέθλιά της με μία τούρτα και με ένα κερί με το σήμα της αγαπημένης της ομάδας, Arsenal.

Μάλιστα, με περηφάνεια επιδείκνυε στον φακό και την κάρτα γενεθλίων που της απέστειλε η κατά πολύ… νεαρότερή της Βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία της ευχήθηκε για τα 100 χρόνια της!

DSC 7046 Νέα Αμμοχώστου
©Famagusta.News

Το μυστικό της μακροζωίας βρίσκεται στο… Παραλίμνι

Σύμφωνα με την κυρία Barbara Collcut, η οποία φαίνεται είκοσι, τουλάχιστον, χρόνια νεαρότερη το μυστικό της μακροζωίας είναι το κλίμα της περιοχής, αλλά και οι καθημερινές της συνήθειες, το κολύμπι δύο φορές την ημέρα στην πισίνα των διαμερισμάτων “Windmills” στο Παραλίμνι, η ενασχόλησή της με την κηπουρική αλλά και το χιούμορ. Φανατική οπαδός της Arsenal, δε χάνει ούτε και έναν αγώνα. Μάλιστα, χθες, που την επισκεφθήκαμε στο σπίτι της, είχε σημειωμένους σε χαρτάκι τους επόμενους αγώνες, ρωτώντας και εμάς αν θα παρακολουθήσουμε τον αγώνα (όντες οπαδοί των “κανονιών”).

Μάλιστα, αποτελεί την πιο αγαπημένη γειτόνισσα των κατοίκων των διαμερισμάτων οι οποίοι στέκονται δίπλα της και τη φροντίζουν. Απόδειξη η ευχάριστη έκπληξη που της έκαναν ανήμερα των γενεθλίων της.

Δείτε το βίντεο που κατέγραψε ο φακός του Famagusta.News:

Famagusta.News