Εικόνες εγκατάλειψης στο στάδιο Παραλιμνίου (βίντεο+εικόνες)

IMG 5661 exclusive, Στάδιο Παραλιμνίου

Για έκτο μήνα χωρίς στίβο έχουν αναγκαστεί να μείνουν οι αθλητές που χρησιμοποιούν το Στάδιο Παραλιμνίου. Οι εικόνες με τα ανολοκλήρωτα έργα που κατέγραψε ο φακός του Famagusta.News δικαιολογούν τις ανησυχίες αλλά και τα παράπονα που εκφράζουν οι αθλητές για τη μη ύπαρξη χώρου προπόνησης.

Σύμφωνα και με καταγγελίες που έφτασαν στο “FN”, από τον περασμένο Ιούλιο, όταν ξεκίνησαν οι εργασίες αντικατάστασης της επιφάνειας του ταρτάν, οι αθλητές αναμένουν ακόμα την ολοκλήρωσή τους, αφού όπως φαίνεται και στις εικόνες, έχουν μείνει στη μέση. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αθλητές του στίβου αναγκάζονται να προπονούνται στον ανολοκλήρωτο στίβο ή ακόμη και εντός του χλοοτάπητα, με κίνδυνο να προκληθούν τραυματισμοί.

Σε επικοινωνία του “FN” με τον Πρόεδρο του ΓΣΕ, Σοφοκλή Χαραλαμπίδη, ο ίδιος μας εξέφρασε την ανησυχία του για το γεγονός, αφού έχουν παρουσιαστεί προβλήματα με τους αθλητές, ενώ υπάρχει ο κίνδυνος, όπως μας επιβεβαίωσε, για τραυματισμούς. Ανέφερε, επίσης, ότι βρίσκεται σε συνεννόηση με τη δημοτική αρχή, η οποία προσπαθεί να επιλύσει το πρόβλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον Δήμο Παραλιμνίου, το όλο πρόβλημα ξεκίνησε όταν η εταιρεία που μειοδότησε για το έργο της ανακατασκευής του ταρτάν, προχώρησε σε επίστρωση τον περασμένο Ιούλιο με υλικό το οποίο ήταν προβληματικό. Η εταιρεία, παρ’ όλα αυτά παραδέχτηκε το λάθος της και δεσμεύτηκε να προχωρήσει σε αντικατάσταση της επίστρωσης με κατάλληλο υλικό. Ο λόγος της καθυστέρησης, όπως εξηγήθηκε, έγγυται στο γεγονός της θερμοκρασίας, αφού η επίστρωση πρέπει να γίνει όταν οι κλιματολογικές συνθήκες το επιτρέψουν και όταν δεν υπάρχει υγρασία.

Ο Δήμος από την πλευρά του ασκεί, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έντονες πιέσεις για άμεση ολοκλήρωσή του, ενώ έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 5 συναντήσεις του δημοτικού συμβουλίου με τον εργολάβο για εξεύρεση της κατάλληλης λύσης και συνέχιση του έργου.

IMG 5667 exclusive, Στάδιο Παραλιμνίου IMG 5666 exclusive, Στάδιο Παραλιμνίου IMG 5665 exclusive, Στάδιο Παραλιμνίου IMG 5664 exclusive, Στάδιο Παραλιμνίου IMG 5663 exclusive, Στάδιο Παραλιμνίου IMG 5656 exclusive, Στάδιο Παραλιμνίου IMG 5659 exclusive, Στάδιο Παραλιμνίου IMG 5660 exclusive, Στάδιο Παραλιμνίου IMG 5662 exclusive, Στάδιο Παραλιμνίου IMG 5654 exclusive, Στάδιο Παραλιμνίου

Famagusta.News