Καλαμιές – Το εστιατόριο που συνδυάζει υπέροχο φαγητό μαγευτική θέα (εικόνες)

4S5A1929

Από το 1976 σ’ ενα καταπληκτικό τοπίο στον Πρωταρά, πάνω στη χρυσή άμμο στην περιοχή Περνέρα, το εστιατόριο Καλαμιές έχει γράψει τη δική του ιστορία στο χώρο της γαστρονομίας.

4S5A1801

Με το γαλάζιο της θάλασσας να ομορφαίνει τις γύρω σου εικόνες, παίρνεις θέση σε ένα από τα πολυάριθμα άσπρα τραπεζάκια του παραθαλάσσιου εστιατορίου Καλαμιές και αφήνεις τις μυρωδιές από την κουζίνα να σου ανοίξουν την όρεξη. Με τον υπέροχο πολυεπίπεδο χώρο του, την εξαιρετική θέα προς το γραφικό κολπίσκο της περιοχής και την 42χρονη εμπειρία του, σίγουρα πρόκειται να ζήσεις την καλύτερη πρόταση εστίασης στην περιοχή του Πρωταρά.

4S5A1855Διάλεξε τη δική σου οπτική γωνία, κάθισε άνετα και παράγγειλε το πιάτο της προτίμησής σου μέσα από την πλούσια κάρτα μενού που διαθέτει. Και μπορείς να το συνδυάσεις με ένα δροσερό κοκτέιλ που θα το απολαύσεις στην προνομιακή του βεράντα.

4S5A1910

Ολόφρεσκα ψάρια, θαλασσινά εδέσματα και εξαιρετικές επιλογές σε φαγητά σχάρας και μεζέδες, όλα φτιαγμένα με μεράκι και με τα καλύτερα υλικά. Φρέσκα αχνιστά μύδια, φρέσκο καλαμάρι γεμιστό με φέτα στα κάρβουνα, φρέσκα στρείδια και αστακό και ίσως η καλύτερη αστακομακαρονάδα του νησιού συνοδευμένα από μια λίστα κρασιών με προτάσεις από Κύπρο και εξωτερικό.

4S5A1987

To εστιατόριο Καλαμιές είναι υποψήφιο εστιατόριο στην κατηγορία ‘Καλύτερο Ψάρι’ για τα βραβεία Time Out Eating Awards! Μπορείτε ψηφίσετε εδώ