ΚΑΒΟ ΓΚΡΕΚΟ: Εικόνες από το θανατηφόρο με θύμα 29χρονο

Τα αίτια του νέου θανατηφόρου δυστυχήματος με θύμα τον 29χρονο τουρίστα από τη Ρωσία Andrey Sergeyevich διερευνά η Τροχαία Αμμοχώστου, ο οποίος, ενώ οδηγούσε τετράτροχη μοτοσικλέτα στην περιοχή Κάβο Γκρέκο στην Αγία Νάπα, κατέπεσε σε γκρεμό βάθους περίπου 8 μέτρων.

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε επιχείρηση ρυμούλκησης της μοτοσικλέτας με τη χρήση γεωργικού ελκυστήρα, ενώ νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι την Αστυνομία ειδοποίησαν φίλοι του 29χρονου που βρίσκονταν μαζί του στην περιοχή του δυστυχήματος.

Υπενθυμίζεται ότι το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 2.30 χθες το μεσημέρι, ενώ ο 29χρονος οδηγούσε τετράτροχη μοτοσικλέτα σε βραχώδη περιοχή στο Κάβο Γκρέκο, έχοντας ως επιβάτη 28χρονο.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας, με αποτέλεσμα να πέσει σε γκρεμό βάθους περίπου 10 μέτρων.

Οι δύο επιβαίνοντες, οι οποίοι ανασύρθηκαν από τον γκρεμό από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 29χρονου.

Η κατάσταση της υγείας του 28χρονου κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως εκτός κινδύνου, ενώ κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία.

Και τα δύο πρόσωπα είχαν έρθει πριν από τρεις ημέρες στην Κύπρο για διακοπές, ενώ, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Αστυνομίας Αμμοχώστου Ανδρέα Κωνσταντίνου, έφεραν κράνη.

Η Τροχαία Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: Reporter