Κενή θέση Σχολικού Συνεργάτη στο Λύκειο Παραλιμνίου

DSC 3665 001 Εργοδότηση, Θέση Εργασίας, Μικρές Αγγελίες

Το Λύκειο Παραλιμνίου προκηρύσσει θέση για πρόσληψη Σχολικού Συνεργάτη, για παροχή βοηθητικού παιδαγωγικού έργου στο σχολείο, για την περίοδο από Φεβρουάριο 2020 μέχρι 10 Απριλίου 2020.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να προσκομίσουν στο σχολείο Πανεπιστημιακό Δίπλωμα και το Βιογραφικό Σημείωμά τους, μαζί με Πιστοποιητικό Λευκού Ποινικού Μητρώου και Βεβαίωση σύμφωνα με τον περί πρόληψης και καταπολέμησης της σεξουαλικής κακοποίησης και της σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών και της παιδικής πορνογραφίας νόμο, μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2020. Οι υποψήφιοι θα κληθούν σε συνέντευξη από επιτροπή του σχολείου.

Η αντιμισθία του Σχολικού Συνεργάτη καθορίζεται στα 5 (πέντε) ευρώ για κάθε 45λεπτη περίοδο, για 7 (επτά) περιόδους ημερησίως. Η εργοδότηση θα ακολουθεί τους όρους εντολής του σχετικού συμβολαίου αγοράς υπηρεσιών, μεταξύ αυτού και του σχολείου.

Τα ακριβή καθήκοντα του Σχολικού Συνεργάτη θα καθορίζονται από το σχολείο, ανάλογα με τις ανάγκες. Αυτά γνωστοποιούνται γραπτώς στο Εγχειρίδιο για Το Εναλλακτικό Πρόγραμμα Φοίτησης και ο Ρόλος του Σχολικού Συνεργάτη.

Για τη θέση, το σχολείο καθορίζει τα ακόλουθα ειδικά προσόντα:

1. Πανεπιστημιακό Δίπλωμα
2. Προηγούμενη πείρα στη συγκεκριμένη θέση, θα θεωρηθεί επιπρόσθετο προσόν