Η ΕΝΠ «κτύπησε» την πόρτα του ΑΠΟΕΛ για Μακρή και περιμένει

makris goal ermis apoel e1519308115868 Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΑΠΟΕΛ | Νέα, Κυπριακό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου

TOY ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Την πόρτα του ΑΠΟΕΛ για απόκτηση του Ανδρέα Μακρή με τη μορφή δανεισμού κτύπησε η Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Goal.com.cy οι δύο πλευρές είναι σε επαφές για τον 22χρονο επιθετικό τον οποίο επιθυμεί διακαώς ο Αντρέ Πάους.

Ο Ολλανδός προπονητής γνωρίζει άριστα τις ικανότητες του ταχύτατου επιθετικού από την κοινή θητεία τους στην Ανόρθωση και ευελπιστεί ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ των δύο ομάδων και θα έχει υπό τις οδηγίες του τον ποδοσφαιριστή.

Ο Μακρής δεν ακολούθησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΑΠΟΕΛ αφού είναι εκτός πλάνων του Μπρούνο Μπαλταζάρ, όμως εδώ και δύο βδομάδες προπονείται στον «Αρχάγγελο». Ο ΑΠΟΕΛ δεν προτίθεται να παραχωρήσει με ελευθέρα μετεγγραφή τον Μακρή, ενώ πρόσφατα απέρριψε πρόταση του ΠΑΣ Γιάννινα αξιώνοντας περισσότερα χρήματα.

 

Η Ένωση είναι διατεθειμένη να καλύψει περίπου το μισό συμβόλαιο του Μακρή και μένει να διαφανεί κατά πόσο ο ΑΠΟΕΛ θα δώσει την συγκατάθεση του για παραχώρησή του στην ομάδα του Παραλιμνίου πληρώνοντας το υπόλοιπο ποσό.

 

Πηγή: goal.com.cy