Λάβρος ο Πυρίλλης κατά Αβέρωφ-Χριστοδουλίδη: «Για την Πάφο βρίσκουν λύσεις για την Αμμόχωστο όχι» (ΒΙΝΤΕΟ)

Καυστική ανάρτηση Δημάρχου Παραλιμνίου κατά Αβέρωφ-Χριστοδουλίδη για ανάπτυξη Ακάμα - «Έθαψαν τη Λίμνη Παραλιμνίου - Δύο μέτρα και δύο σταθμά - Για σαράντα και πλέον χρόνια καθηλώνουν το Παραλίμνι και την ελ. Αμμόχωστο»

Ανώνυμο 45 x 20 cm 1200 x 675 px 1300 × 700 px 11 exclusive, Λίμνη Παραλιμνίου

Σε μια καυστική ανάρτηση προέβη ο Δήμαρχος Παραλιμνίου κατά Αβέρωφ-Χριστοδουλίδη για την ανάπτυξη Ακάμα. Υποστηρίζει ότι «Έθαψαν τη Λίμνη Παραλιμνίου»  και «για σαράντα και πλέον χρόνια καθηλώνουν το Παραλίμνι και την ελ. Αμμόχωστο»

Η ανάρτηση του Δημάρχου Παραλιμνίου Θεόδωρου Πυρίλλη: 

Συμφωνώ πλήρως με όλα τα λεχθέντα στο πιο κάτω βίντεο. Πάντοτε όμως υπήρχαν δύο μέτρα και δυο σταθμά για θέματα που αφορούν την Ελεύθερη Επαρχία Αμμοχωστου.

Η δήλωση πολιτικής του Δήμου Παραλιμνίου προστατεύει την Λίμνη Παραλιμνίου και την περιοχή των υψωμάτων του Φανού.( πολύ Σοφή απόφαση).

Το 2013 ακυρώθηκε η απαλλοτρίωση της Λίμνης επειδή δεν υπήρχαν χρήματα. Ακολούθησε περίοδος οικονομικής ανάπτυξης της χώρας μας και παρόλες τις προσπάθειες μας δεν άλλαξε κάτι.Η περιοχή της Λίμνης παραμένει ιδιωτική και δεν μπορεί να αναβαθμιστεί περιβαλλοντικά ούτε να προστατευθεί σωστά επειδή δεν υπάρχουν 20 εκατομμύρια διαθέσιμα.Για άλλες επαρχίες βρίσκονται πόροι για να μην αδικηθούν οι πολιτες.

Για την επαρχία Αμμοχωστου,το ΔΙΚΑΙΟ των πολιτικών όλων των κομμάτων, είναι οι ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ της Λίμνης, δηλ.οι Πολίτες, να επωμισθούν οι ίδιοι την ζημιά.Δυο μέτρα και δυο σταθμά. Για σαράντα και πλέον χρόνια καθηλώνουν το ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ, καθηλώνουν την Ελεύθερη Επαρχία.

Ο κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ είναι συνυπεύθυνος διότι γνώριζε καλά το θέμα, ήταν παρόν στο Υπουργικό Συμβούλιο που ακύρωσε την απαλλοτριωση και ΕΘΑΨΕ την προστασία και ανάπτυξη της Λίμνης ως περιβαλλοντικό θησαυρό. Και αυτός εργάστηκε και εργάζεται εις βάρος της Αμμοχωστου ως Αξιος Πάφιος.

Θέλουμε αυτά που μας στέρησατε, τα (επί σκοπού) λάθη που γίνονται συνεχώς εις βάρος του Παραλιμνίου και της Επαρχιας μας, να διορθωθούν άμεσα στα πλαίσια τής ίσης μεταχείρισης.