Λίμνη Παραλιμνίου: Μοναδικές εικόνες με τα φλαμίνγκο – Από πού μπορείς να τα δεις (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τα καλύτερα σημεία πρόσβασης στη Λίμνη Παραλιμνίου για να παρατηρήσεις τα φλαμίνγκο (ΧΑΡΤΗΣ)

εικόνα Viber 2021 092 02 14 53 40 exclusive, Λίμνη Παραλιμνίου

Μοναδικές είναι οι εικόνες που καταγράφει ο φακός το τελευταίο διάστημα από τη Λίμνη Παραλιμνίου. Η άνοδος της στάθμης του νερού που συσσωρεύεται αλλά και η ύπαρξη των πανέμορφων φλαμίνγκο, δημιουργεί ένα θέαμα το οποίο καταγράφει καθημερινά ο φακός εκατοντάδων συμπολιτών μας που μεταβαίνουν για να φωτογραφίσουν το μοναδικό θέαμα.

εικόνα Viber 2021 02 02 14 853 40 exclusive, Λίμνη Παραλιμνίου

Τα καλύτερα σημεία για να δεις τα φλαμίνγκο

Από την 1ης Απριλίου στο Παραλίμνι, στρίβεις αριστερά στη Χειμάρας (Beauty Line) και μετά από το σταυροδρόμι μπορείς να πας είτε αριστερά, είτε δεξιά και θα φθάσεις στην γωνία που σχηματίζεται στη συμβολή Ευαγόρα Παπαχριστοφόρου και Πέτρου Ηλιάδη.

Μπορείς να τα παρατηρήσεις, επίσης, από τον δρόμο Σωτήρας – Παραλιμνίου απέναντι από την αντιπροσωπεία Unicars / Επαρχιακή Διοίκηση Αμμοχώστου.

Πολύ καλό σημείο παρατήρησης, επίσης, είναι και στον χώρο στάθμευσης του καταστήματος παιχνιδιών “Super Action”, απ’ όπου μάλιστα μπορείς να κατέβεις με το αυτοκίνητο μέχρι πιο κάτω (με πολλή προσοχή καθώς υπάρχει υγρό έδαφος).

Ιδανικό σημείο θεωρείται και στην οδό Αμμοχώστου στη Σωτήρα, όπου το ύψωμα στην άκρη του δρόμου θεωρείται ιδανικό για… πτηνοπαρατήρηση αλλά και για να δεις τη θέα της λίμνης και του Παραλιμνίου.

Famagusta.News