Λύκειο Παραλιμνίου: Μαθητές έκαναν “σπότ” για την Αμμόχωστο και πήραν 1ο Πανελλήνιο Βραβείο (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το συγκινητικό βίντεο που ετοίμασαν οι μαθητές, με ήχο από ειδήσεις για την Αμμόχωστο και τις τουρκικές προκλήσεις

Σχέδιο χωρίς τίτλο 2021 07 02T123936.562 exclusive, Αμμόχωστος, Λύκειο Παραλιμνίου

Ακόμα μια τιμητική διάκριση για μαθητές του Λυκείου Παραλιμνίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Σχολείου, οι μαθητές Πάρης Πολυζωίδης, στην Gilhart Grace Lilly και στη Σιμώνη Μπάρλοου Χριστοδουλάκη έλαβαν την πρώτη θέση σε πανελλήνιο διαγωνισμό  “Σποτ μικρής διάρκειας”.

Οι μαθητές έκαναν σποτ για την Αμμόχωστο και πήραν την 1η θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό.

Το σχολείο εκφράζει τα συγχαρητήρια του στον Πάρης Πολυζωίδης, στην Gilhart Grace Lilly και στη Σιμώνη Μπάρλοου Χριστοδουλάκη του Γ 61 όπως επίσης και στην υπεύθυνη καθηγήτρια της τέχνης κ. Αντιγόνη Σοφοκλέους.

Δείτε το Βίντεο:

Η ανακοίνωση του σχολείου

H Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), η Πρεσβεία της Κύπρου στην Ελλάδα – Μορφωτικό Γραφείο – Σπίτι της Κύπρου και το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και Ψηφιακών Μέσων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδος συνδιοργάνωσαν τον μαθητικό Διαγωνισμό:
Κύπρος-Ελλάδα-Ομογένεια: εκπαιδευτικές γέφυρες

Ο διαγωνισμός απευθυνόταν σε μαθητές/τριες όλων των τάξεων νηπιαγωγείων, δημοτικών σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων της Ελλάδας, της Κύπρου και της Ομογένειας, δημόσιων και ιδιωτικών. Υλοποιήθηκε με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδας και του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας της Κύπρου.
Βασική επιδίωξη του διαγωνισμού ήταν να αποτελέσει εκπαιδευτική «γέφυρα» ανάμεσα στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Ομογένεια και να ενδυναμώσει τη συνεργασία και την επικοινωνία ανάμεσα σε όλες τις μαθητικές κοινότητες του Ελληνισμού.

Στον πιο πάνω διαγωνισμό έλαβε μέρος και το Λύκειο Παραλιμνίου στην κατηγορία:

“Σποτ μικρής διάρκειας” το οποίο είχε ως στόχο να ευαισθητοποιήσει, να συγκινήσει, να παρακινήσει, να καταστήσει τον θεατή γνώστη και συμμέτοχο του προβλήματος για το πρόσφατο άνοιγμα της πόλης της Αμμοχώστου με τίτλο ” ΠΕΡΠΑΤΩ;!!”
Το σποτ βραβεύτηκε με το 1ο Πανελλήνιο βραβείο!

Συγχαρητήρια στον Πάρης Πολυζωίδης, στην Gilhart Grace Lilly και στη Σιμώνη Μπάρλοου Χριστοδουλάκη του Γ 61 όπως επίσης και στην υπεύθυνη καθηγήτρια της τέχνης κ. Αντιγόνη Σοφοκλέους.