Λύκειο Παραλιμνίου: Με πανό και συνθήματα οι μαθητές (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Στιγμιότυπο 2019 11 27 21.57.52 Λύκειο Παραλιμνίου, Μαθητές

Με αναρτημένα πανό έξω από το Λύκειο Παραλιμνίου μαθητές φαίνεται να δηλώνουν τη συμμετοχή τους στα νέα μέτρα τα οποία εξήγγειλε η ΠΣΕΜ για τα τετράμηνα.

Όπως φαίνεται στις εικόνες, πανό βρίσκονται στην περίφραξη του σχολείου στα οποία αναγράφονται τα συνθήματα: “Οι μαθητές δε σιωπούν”, “Τώρα θα γίνουμε εμείς αυτό που περιμένουμε” και “14 συνεχόμενες μέρες, 16 διαγωνίσματα – ΟΧΙ εξετασιοκεντρικό σχολείο”.

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό εάν τα πανό αναρτήθηκαν από μαθητές αλλά και εάν έχει ληφθεί συγκεκριμένη απόφαση από το Κεντρικό Μαθητικό Συμβούλιο του Σχολείου.

IMG 1117 Λύκειο Παραλιμνίου, Μαθητές IMG 1116 Λύκειο Παραλιμνίου, Μαθητές

Νέα μαχητική ανακοίνωση για τα τετράμηνα

Η ΠΣΕΜ, με νέα σημερινή της ανακοίνωση, καλεί όλους τους μαθητές να βγουν έξω, κατά την αυριανή εξαγγελθείσα 4ωρη αποχή από τα μαθήματα τους, ως μέτρο αντίδρασης στην εφαρμογή των εξετάσεων ανά τετράμηνο.

“Εκφοβισμός, τρομοκρατία και απειλές. Αυτή είναι η απάντηση του Υπουργείου Παιδείας στις αντιδράσεις χιλιάδων μαθητών για τις εξετάσεις ανά τετράμηνο. Θα τους κάνουμε το χατίρι; ΟΧΙ. Κανένας μαθητής στην τάξη. Η απάντηση στον εκφοβισμό και στην τρομοκρατία είναι ημαζικότητα. Ούτε μονάδα στο διαγώνισμα, ούτε απουσίες μπορούν να μας βάλουν αν βγούμε όλοι έξω. 3η, 4η, 5η και 6η περίοδο οι αυλές του σχολείου να είναι γεμάτες με μαθητές! Να μην θυματοποιηθεί κανένας συμμαθητής μας! Ένας για όλους και όλοι για ένα” , αναφέρει η ΠΣΕΜ, στην ανακοίνωση της.