Λύκειο Παραλιμνίου: Μεσίστιες οι σημαίες για τον θάνατο του 17χρονου Στέφανου

Αποφασίστηκε όπως συμμαθητής του Στέφανου εκφωνήσει επικήδειο λόγο στην κηδεία του

Στιγμιότυπο 2019 06 18 13.25.47 Λύκειο Παραλιμνίου

Το βαθύτατό τους συγκλονισμό εκφράζουν μέσω ανακοίνωσής τους η διεύθυνση και ο καθηγητικός σύλλογος του Λυκείου Παραλιμνίου για τον θάνατο του μαθητή του σχολείου, Στέφανου Πυλιώτη, ενώ στέλνουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Παράλληλα, το σχολείο χαιρετίζει την απόφαση της οικογένειας η οποία παρά την οδύνη που προκάλεσε ο χαμός του παιδιού της, βρήκε το σθένος να προχωρήσει στην γενναιόδωρη κι αλτρουιστική πράξη της δωρεάς των οργάνων του σε πάσχοντες συνανθρώπους μας.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται, παράλληλα, ότι αποφασίστηκε όπως οι σημαίες κυματίζουν μεσίστιες την ημέρα της κηδείας, συμμαθητής του θα εκφωνήσει επικήδειο λόγο και θα γίνει κατάθεση στεφάνου εκ μέρους του σχολείου.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

“Η διεύθυνση και ο καθηγητικός σύλλογος του Λυκείου Παραλιμνίου εκφράζουν τον βαθύτατό τους συγκλονισμό για τον θάνατο του μαθητή του σχολείου μας, Στέφανου Πυλιώτη, και τα ειλικρινή συλλυπητήριά τους στην οικογένειά του. Ταυτόχρονα, χαιρετίζει την κίνηση της οικογένειας η οποία, παρά την οδύνη που προκάλεσε ο χαμός του παιδιού της, βρήκε το σθένος να προχωρήσει στην γενναιόδωρη κι αλτρουιστική πράξη της δωρεάς των οργάνων του σε πάσχοντες συνανθρώπους μας.

Αποφάσεις καθηγητικού συλλόγου:

1. Οι σημαίες του Λυκείου Παραλιμνίου θα κυματίζουν μεσίστιες την ημέρα της κηδείας.

2. Κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα του συμμαθητής του θα εκφωνήσει επικήδειο λόγο.

3. Κατάθεση στεφάνου εκ μέρους του σχολείου.”