Μαρίνα Παραλιμνίου: Αρχίζουν το καλοκαίρι οι πωλήσεις – Συνεργασία με διεθνή οίκο ακινήτων

Στιγμιότυπο 2020 06 03 10.01.58 scaled exclusive, paralimni marina, Μαρίνα Παραλιμνίου, Νέα Αμμοχώστου

Ο παγκοσμίου φήμης συμβουλευτικός Οίκος ακινήτων, Savills, έχει αναλάβει αποκλειστικά την προώθηση πωλήσεων του έργου της Μαρίνας Παραλιμνίου.

Η Μαρίνα Παραλιμνίου θα περιλαμβάνει 123 διαμερίσματα και επαύλεις δύο μέχρι τεσσάρων υπνοδωματίων, όλα επιπλωμένα από τον ξακουστό Ιταλικό Οίκο Armani/Casa.

Η προκυμαία και το πάρκο του έργου αναμένεται να αποτελέσουν πόλο έλξης για την κοινότητα, με τη Μαρίνα να φιλοξενεί σκάφη σε 300 θέσει ελλιμενισμού και τους επισκέπτες να απολαμβάνουν τις ανέσεις του yacht club, των καφετεριών και των εστιατορίων παγκύπριας και παγκόσμιας ακτινοβολίας. Άλλες ανέσεις, όπως χώροι φιλοξενίας και κέντρο υγείας αποκλειστικά για τους ενοίκους, συμπληρώνουν την εικόνα της Μαρίνας Παραλιμνίου.

Ο Rod Taylor, υπεύθυνος πωλήσεων αναπτύξεων παγκοσμίως του Οίκου Savills, δήλωσε σχετικά: “Η Μαρίνα Παραλιμνίου θα αποτελέσει περιζήτητο προορισμό για ντόπιους και ξένους αγοραστές και είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά έργα που έχουμε αναλάβει. Ο σχεδιασμός και οι επιλογές που έχουν οι πιθανοί αγοραστές, σε συνδυασμό με τα καταστήματα και τους χώρους ψυχαγωγίας, θα αποτελέσουν σημεία αναφοράς για μελλοντικά έργα”.

Ο Ανθούλης Κουντούρης, Διευθύνων Σύμβουλος της Μαρίνας Παραλιμνίου ανέφερε με τη σειρά του: “Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με ένα Οίκο διεθνούς αναγνώρισης όπως οι Savills και αναμένουμε ότι ο επαγγελματισμός και η εξειδικευμένη εμπειρία τους θα προσδώσουν αξία στο έργο. Απευθυνόμενοι στο κοινό είμαστε σίγουροι ότι θα προβάλουν τον μοναδικό τρόπο ζωής που προσφέρει η Μαρίνα Παραλιμνίου, σε μια από τις πιο ωραίες ακτές της Μεσογείου, όπως είναι ο Πρωταράς”.

Για περισσότερες πληροφορίες και επικοινωνία: www.paralimnimarina.com