Μαρίνα Παραλιμνίου: Υπέγραψε σημαντικές συμφωνίες με διεθνείς οργανισμούς (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγάλες προοπτικές για ολόκληρη την επαρχία Αμμοχώστου

cache 1920x1080 Analog medium 248348 1490735 662020 exclusive, Nea Ammochostos, paralimni marina, Αναπτυξιακά Έργα, Ανθούλης Κουντούρης, Μαρίνα Παραλιμνίου, Νέα Αμμοχώστου, Πρωταράς

Μεγάλες προοπτικές για την ανάπτυξη της ελεύθερης Αμμοχώστου αναμένεται να δημιουργήσει το πολυαναμενόμενο έργο της μαρίνας Παραλιμνίου του οποίου οι εργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη. Η κάμερα του Σίγμα, βρέθηκε στην περιοχή του έργου όπου ο διευθύνων σύμβουλος, Ανθούλης Κουντούρης εξέφρασε την ανυπομονησία του για την ολοκλήρωση των εργασιών και τη συμβολή της μαρίνας στα κοινωνικοοικονομικά οφέλη της περιοχής.

Δείτε το ρεπορτάζ στις Τομές στα Γεγονότα της τηλεόρασης Σίγμα:

“Η χρονική περίοδος και οι συγκυρίες είναι τέτοιες που η ευρύτερη ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου θα έχει τεράστια ανάπτυξη αφού τα έργα που έχουν δρομολογηθεί μαζί με τα Πολεοδομικά και την ολοκλήρωση του Τοπικού Σχεδίου θα καταστήσουν την περιοχή ως ένα αστικό κέντρο με μεγάλες προοπτικές καθώς και με μεγάλη επισκεψιμότητα”, αναφέρει.

7E91F684 AD09 465F 931C 075B683326DB D6EDB071 3EB5 49FE 88A9 BEB427324CFF 001 scaled exclusive, Nea Ammochostos, paralimni marina, Αναπτυξιακά Έργα, Ανθούλης Κουντούρης, Μαρίνα Παραλιμνίου, Νέα Αμμοχώστου, Πρωταράς
Ανθούλης Κουντούρης, CEO Paralimni Marina | ©Famagusta.News

Μάλιστα πρόσφατα η εταιρεία ανακοίνωσε τη συνεργασία με τον παγκοσμίου φήμης Βρετανικό συμβουλευτικό οίκο ακινήτων Savills, με ιστορία πέραν των 160 χρόνων, ο οποίος έχει αναλάβει αποκλειστικά την προώθηση πωλήσεων του έργου της μαρίνας Παραλιμνίου και συγκεκριμένα των 123 διαμερισμάτων και επαύλεων τα οποία θα είναι όλα επιπλωμένα από τον ξακουστό ιταλικό οίκο Armani/Casa μετά από άλλη μία σημαντική για τη χώρα μας συμφωνία που έχει επιτύχει πρόσφατα η εταιρεία.

“Στοχεύουμε ψηλά γιατί αγαπάμε το έργο, την περιοχή και τον τόπο μας, αφού η μαρίνα Παραλιμνίου δεν είναι απλά μια ανάπτυξη αλλά ένα έργο ζωής και αδημονούμε να το δούμε ολοκληρωμένο”, δηλώνει ο κ. Κουντούρης.

Η μαρίνα Παραλιμνίου χωροθετείται στην περιοχή του αλιευτικού καταφυγίου Αγίου Νικολάου, στην περιοχή Περνέρα στον Πρωταρά και αναμένεται να περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, 300 θέσεις ελλιμενισμού σκαφών καθώς και εμπορικές αναπτύξεις και χώρους εστίασης.

exclusive, Nea Ammochostos, paralimni marina, Αναπτυξιακά Έργα, Ανθούλης Κουντούρης, Μαρίνα Παραλιμνίου, Νέα Αμμοχώστου, Πρωταράς

Το έργο της μαρίνας Παραλιμνίου θα περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

  • Ιδανικός σχεδιασμός και υψηλών προδιαγραφών 102 διαμερίσματα, 7 ρετιρέ, 10 διώροφα ρετιρέ και 4 επαύλεις
  • Εσωτερικός σχεδιασμός και επίπλωση με την υπογραφή Armani/Casa
  • Χώροι υποδοχής και προκυμαία με πισίνα και κήπους
  • Χώρος ελλιμενισμού για 300 σκάφη
  • Yacht club με ιδιαίτερες σουίτες
  • Τοπιοτέχνηση στους κοινόχρηστους χώρους και την προκυμαία
  • Επώνυμα μπαρ, καφετέριες και εστιατόρια
  • Υπερσύγχρονο κέντρο υγείας και γυμναστήριο
  • Μπουτίκ και καταστήματα
  • Παράκτιο πάρκο με πρόσβαση στη θάλασσα
  • Χώρος στάθμευσης και ειδικό πρόγραμμα εκδηλώσεων

Η Μαρίνα Παραλιμνίου υπόσχεται έναν ευρωπαϊκό τρόπο ζωής, ζηλευτό και περιζήτητο. Κομψές επαύλεις και παραθαλάσσια διαμερίσματα με την υπογραφή Armani/Casa, με θέα στη μαρίνα και με ορίζοντα τη θάλασσα της Μεσογείου.

Μια προκυμαία που σφύζει από ζωή, πάρκο και yacht club πολυτελείας συμπληρώνουν το ήδη όμορφο σκηνικό με τις επαύλεις των παραθεριστών. Η αυθεντική, Κυπριακή φιλοξενία θα είναι εμφανής στους χώρους υποδοχής αποκλειστικά για τους ενοίκους, στο κέντρο υγείας και την προκυμαία.

Ιδιοκτήτες: PMV Maritime Holdings Ltd
Αρχιτέκτονες Χωροταξικού Σχεδίου/Δημιουργικού: Harper Downie Creative Architecture σε συνεργασία με τους Kythreotis Architects
Σχεδιασμός Μαρίνας: Marina Projects Ltd
Αρχιτεκτονική Τοπίου: Camlins
Εσωτερικός Σχεδιασμός/Επίπλωση: Armani/Casa
Εργολάβος Έργου: GP Ltd
Διεθνής Οίκος Πωλήσεων: Savills

Famagusta.News / SigmaTV