Μάριος Πέτρου – Oikos Group: Aνεγείρουμε το μεγαλύτερο έργο στην επαρχία Αμμοχώστου

cache 876x3000 Analog medium 222663 246774 2092019

Σε συνέντευξη του στο INBTV o Business Development Manager της Oikos Group Mάριος Πέτρου τονίζει πως η εταιρεία με σταθερά βήματα έχει εκπληρώσει στο 100% τα όσα έχει προγραμματίσει το 2019. Μιλά ακόμη για τους στόχους που έχουν θέσει για την επόμενη χρονιά και τις νέες αγορές στις οποίες θα επικεντρωθούν, καθώς και για τη μεγάλη επένδυση της εταιρείας του Periyiali Residence Resort στον Πρωταρά.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Πως ολοκληρώνεται το 2019 για την Oikos Group;
Όπως έχει αρχίσει το 2019 δυναμικά έτσι πιστεύουμε ότι θα τελειώσει. Εναπόκειται σε κάθε εταιρεία, σε κάθε ιδιώτη να εκπληρώσει όλους τους σκοπούς του, να ικανοποιήσουμε τους πελάτες και γενικά το επιχειρηματικό πλάνο στην Κύπρο., να προχωρήσει με τον ρυθμό και τον τρόπο που πρέπει να προχωρήσει. Η Oikos Group έχει εκπληρώσει στο 100% τα όσα έχει προγραμματίσει για το 2019. Έχουμε θέσει σταθερά βήματα και σταθερή βάση και προχωράμε με γοργούς ρυθμούς προς το μέλλον.

Tι στόχους έχετε θέσει για την επόμενη χρονιά;
Οι στόχοι μας το 2020, είναι σίγουρα να επεκταθούμε σε νέες αγορές οι οποίες δεν είναι τόσο διευρυμένες και διαδεδομένες στην κυπριακή αγορά, να θέσουμε γερές βάσεις, σταθερές αξίες, να προσφέρουμε στον κόσμο την αγάπη που προσφέρει η Oikos Group τόσα χρόνια, πάντα με αξιοπρέπεια και ήθος. Στο τέλος της μέρας, όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος.

Σε ποιες νέες αγορές θα επικεντρωθείτε;
Οι νέες αγορές που επικεντρωνόμαστε, είναι οι αγορές της Ασίας και γενικά όλο το ευρύτερο φάσμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχει κάτι να προσφέρει στην κυπριακή αγορά. Αυτοί είναι οι στόχοι της εταιρείας μας, να αναδείξουμε το κυπριακό προϊόν και την κυπριακή φιλοξενία πάνω από όλα.

Tι σας ώθησε να προχωρήσετε στη μεγάλη επένδυση στην περιοχή του Πρωταρά με το έργο Periyiali Residence Resort;
Σίγουρα η επένδυση αυτή προήλθε μέσα από σοβαρές σκέψεις, με σταθερά βήματα, προγραμματισμό και την στρατηγική που ακολουθεί ο Όμιλος μας τα τελευταία χρόνια. Θεωρούμε ότι ίσως να είναι το μεγαλύτερο έργο στην επαρχία Αμμοχώστου και ο Όμιλος μας προβαίνει σε αυτό το έργο για να αναδείξει ακριβώς ότι η επαρχία μας είναι εκεί, ζει και αναπνέει.

Πηγή: inbusiness