Με Δήμαρχο Παραλιμνίου συναντήθηκε ο Ουκρανός Πρέσβης (ΕΙΚΟΝΑ)

Μέτρα και συνθήκες διαβίωσης Ουκρανών προσφύγων δημιουργούνται στο Παραλίμνι - Το ευχαριστήριο μήνυμα του Πρέσβη της Ουκρανίας προς τον Δήμαρχο Παραλιμνίου

276308251 5122631631183571 6250993451197789140 n exclusive, Δήμος Παραλιμνίου, Ουκρανία, ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Με ένα ευχαριστήριο μήνυμα προς τον Δήμαρχο και τον Δήμο Παραλιμνίου συνόδευσε την ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Ουκρανός Πρέσβης Ruslan Nimchynsky, μετά και τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με αντιπροσωπεία του Δήμου.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του ο Ουκρανός Πρέσβης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με αντιπροσωπεία του Δήμου Παραλιμνίου, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Θεόδωρο Πυρίλλη καθώς και τον επιχειρηματία, φιλάνθρωπο και φίλο της Ουκρανίας Χριστόδουλο Έλληνα στα γραφεία της Πρεσβείας στη Λευκωσία, κατά την οποία συζητήθηκαν άμεσα μέτρα για να δημιουργηθούν άνετες συνθήκες διαβίωσης, εργασίας και εκπαίδευσης των Ουκρανών που φτάνουν στην Κύπρο σε αναζήτηση προσωρινής προστασίας. Στην ανάρτησή του ο Ουκρανός Πρέσβης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Παραλιμνίου “για την ειλικρινή του προθυμία να βοηθήσει τους πολίτες της Ουκρανίας”. Στη συνάντηση παρέστησαν, επίσης, το μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου και Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού, Λοΐζος Λοΐζου, καθώς και ο Λειτουργός του Δήμου, Μαρίνος Παυλικκάς.

Famagusta.News