Caliber: Μία εταιρεία πρωτοπόρος στο design στην επ. Αμμοχώστου

Στιγμιότυπο 2018 02 13 18.25.44 Caliber, Νέα Αμμοχώστου, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Δραστηριοποιείται σε μία περιοχή όπου για πολλά χρόνια η δυναμική της αγοράς είναι δύο ταχυτήτων. Η CALIBER, που διανύει επετειακά τα 20χρονα της, σε πείσμα των καιρών, έχει καταφέρει να εξισορροπίσει τη δυναμική αυτή και να εδραιωθεί ως όνομα στη συνείδηση πολλών αλλά προτίστως των πελατών της.

a7 Caliber, Νέα Αμμοχώστου, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Το όνομα CALIBER εκφράζει και δηλώνει αυτό που είναι… μια σύγχρονη, δυναμική και με ικανότητες εταιρεία, που έχει στόχο την συνεχεί ανοδική της πορεία. Στο πλαίσιο αυτό της συνεχούς ανάπτυξης, θεωρεί απαραίτητο να έχει ως συνοδοιπόρους τους πελάτες αλλά και συνεργάτες της.

α9 Caliber, Νέα Αμμοχώστου, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Είναι γεγονός ότι σήμερα, οι περισσότερες επιχειρήσεις και οργανισμοί, αναγνωρίζουν την ανάγκη για σωστό marketing και branding με απώτερο στόχο να δημιουργήσουν δυνατή και ελκυστική εικόνα για τους πελάτες τους. Όμως για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο χρειάζεται ένας ειδικός… κι εδώ είναι που αναλαμβάνει η Caliber.

a2 Caliber, Νέα Αμμοχώστου, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Με ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών, η CALIBER καλύπτει και στηρίζει τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη, έχοντας πάντα ως κύριο μέλημα την απαρχή μιας win-win μελλοντικής συνεργασίας μαζί του. Αναφερόμαστε σε συνεργασία και όχι μόνο πελατιακή σχέση διότι πιστεύουμε στην ουσία της σχέσης αυτής που είναι το κτίσιμο ενός καλού προϊόντος για το κοινό όφελος.

a5 Caliber, Νέα Αμμοχώστου, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Πάγια πολιτική της εταιρείας είναι η διαφοροποίησή της, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών που καλύπτουν πτυχές όπως αυτές του Branding, του Γραφιστικού Σχεδιασμού και Διαφήμισης αλλά και του Ψηφιακού Μάρκετινγκ. Επίσης σημαντικό για την εξέλιξή της εταιρείας είναι και το γεγονός ότι τα τελευταία 7 χρόνια η CALIBER κατάφερε να αναδειχθεί και στο τομέα υπηρεσιών της Αρχιτεκτονικής Εσωτερικών Χώρων και Διακόσμησης.

a1 1 Caliber, Νέα Αμμοχώστου, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Όπως κάθε εταιρεία που σέβεται τον εαυτό της, έτσι και η CALIBER, παρακολουθεί συνεχώς τις εξελίξεις και τις νέες τεχνολογίες με απότερο σκοπό να μπορεί να καλύπτει τις ανάγκες των πελατών της και να μπορεί να παρέχει υψηλού επιπέδου ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές υπηρεσίες.

a3 Caliber, Νέα Αμμοχώστου, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η τεχνογνωσία σε συνδυασμό με τη δημιουργικότητα, την ευέλικτη εξυπηρέτηση και την προσωπική σχέση είναι οι βασικοί άξονες της εταιρικής της φιλοσοφίας.

a4 Caliber, Νέα Αμμοχώστου, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Ο Σάββας Κυριάκου, ιδρυτής της εταιρείας, δηλώνει πως, η CALIBER προσφέρει τις υπηρεσίες της με βάση το τρίπτυχο ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ – VALUE FOR MONEY – ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ, ακολουθώντας έτσι μία πελατοκεντρική προσέγγιση η οποία και φέρει θετικό αντίκτυπο από και προς τους πελάτες της.

a6 Caliber, Νέα Αμμοχώστου, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
Το βραβευμένο στα European Spa, Fitness & Wellness Award 2018 “Aura Spa” της “La Mer Spa”

Στις διακρίσεις της Caliber εντάσσεται και η σημαντική αναγνώριση που δέχτηκε, με το έργο της La Mer “Aura Spa” στο ξενοδοχείο Pernera, το οποίο βραβεύτηκε από το The Luxury Travel Guide στα Βραβεια 2018 European Spa, Fitness & Wellness Awards με κριτήρια επιλογής: Innovation & Design, Marketing & Branding.

Μπορείτε να βρείτε το Caliber Design στην οδό Τάσου Μάρκου 10Α, 5281 Παραλίμνι (απέναντι από Robustos Winery).
Tel. 23744200, Email: info@caliber.com.cy
Website: www.caliber.com.cy
Facebook:
 https://www.facebook.com/Caliber.Graphics.Advertising.Interior/