Μοναδικές εικόνες από το ανανεωμένο Nava Seaside στον Πρωταρά (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ)

IMG 0057 scaled exclusive, NAVA Seaside, ΕΞΟΔΟΣ, Νέα Αμμοχώστου, Πρωταράς

Το επίσημο opening του πιο δημοφιλούς παραλιακού μαγαζιού του νησιού είναι γεγονός. Το Nava Seaside στον Πρωταρά ανοίγει απόψε τις πύλες του και ετοιμάζεται να υποδεχθεί όλους όσοι το περιμένουν με ανυπομονησία, ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση, κατά το τετραήμερο, 5-8 Ιουνίου είναι υπερπλήρες όσον αφορά στις κρατήσεις, αφού σύμφωνα με το πρωτόκολλο για προστασία από τον κορωνοϊό θα εξυπηρετηθούν μόνο όσοι έχουν προκρατήσει θέση στο μαγαζί.

IMG 0050 scaled exclusive, NAVA Seaside, ΕΞΟΔΟΣ, Νέα Αμμοχώστου, Πρωταράς

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το στολίδι του παραλιακού Πρωταρά, θα συνδυάσει ατμόσφαιρα και μοναδική διακόσμηση, θετική διάθεση, ευφάνταστες γευστικές προτάσεις, υπέροχη μουσική και τον κοσμοπολίτικο αέρα.

Δείτε το ρεπορτάζ από τις προετοιμασίες που κατέγραψε η κάμερα του Σίγμα για τις Τομές στα Γεγονότα:

Το εντυπωσιακό Nava Seaside θα υποδεχθεί τους επισκέπτες του διατηρώντας πάντα ένα υψηλό επίπεδο ελέγχου και ασφάλειας, όπως η νέα εποχή ορίζει.

IMG 0042 scaled exclusive, NAVA Seaside, ΕΞΟΔΟΣ, Νέα Αμμοχώστου, Πρωταράς

Νέος χώρος

Ανανεωμένο, έχοντας προτεραιότητα την ασφάλεια των επισκεπτών, ο χώρος έχει διαμορφωθεί σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών, εστιάζοντας στην συγκλονιστική βραδινή ατμόσφαιρα, με stools και λαμπάκια, στο εμβληματικό bar, που είναι τοποθετημένο ακριβώς εκεί όπου πρέπει και στο dj booth σε σημείο που να δημιουργεί έτσι ένα backstage area.
Στο μουσικό κομμάτι τώρα, το Nava υποδέχεται και αυτό το καλοκαίρι μεγάλα ονόματα DJs, αναδεικνύοντας τη νυχτερινή διασκέδαση, με το πρόγραμμα του μήνα να έχει ήδη “κλειδώσει” (και με κάποιες βραδιές να είναι ήδη sold out).

IMG 0051 scaled exclusive, NAVA Seaside, ΕΞΟΔΟΣ, Νέα Αμμοχώστου, Πρωταράς

Νέο μενού

Πίσω από τα menu βρίσκεται ο chef Λούκας Σταύρου με νέες προτάσεις ιαπωνικής κουζίνας.

“Το μενού φέτος θα είναι βασισμένο στην ιαπωνική κουζίνα, ενώ θα υπάρχουν ταυτόχρονα και κάποιες γεύσεις από το Περού, όπως τα bao buns με γαρίδα και πάπια, ceviche τόνου αλλά και τα sushi rolls, όλα φτιαγμένα με εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες. Πάντα, βεβαίως, επιδιώκουμε να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του κοινού, γι’ αυτό φέτος επιλέξαμε αυτήν την κουζίνα με συγκεκριμένες γεύσεις, παρόλο που σε δύσκολες εποχές φροντίζουμε να παρέχουμε εξαιρετικά ποιοτικό φαγητό σε προσιτές τιμές”.

IMG 0043 scaled exclusive, NAVA Seaside, ΕΞΟΔΟΣ, Νέα Αμμοχώστου, Πρωταράς

(22777744), https://www.facebook.com/navaseaside/, Πέρνερας 27, Πρωταράς.

Εικόνες: Famagusta.News / Nava Seaside

101794363 847121325696434 2266969178613219328 o exclusive, NAVA Seaside, ΕΞΟΔΟΣ, Νέα Αμμοχώστου, Πρωταράς