Νεολαία Παραλιμνίου: Κάλεσμα σε νέους για σύσταση του νέου συμβουλίου της

Με επιτυχία ολοκλήρωσε τη θητεία του το απερχόμενο συμβούλιο

download 1 Νεολαία Παραλιμνίου

Ακόμη μια επιτυχημένη θητεία, ολοκληρώνεται για τη Νεολαία Παραλιμνίου. Πίσω της για άλλη μια φορά, αφήνει νέα έργα, νέες εκδηλώσεις, νέα ήθη αλλά κυρίως πλούσιο πολιτιστικό υλικό για το σύνολο της επαρχίας μας, κι όχι μόνο!

Μπορεί η πανδημία που ξέσπασε από τον Δεκέμβριο του 2019 να έχει επηρεάσει τις εργασίες του Συμβουλίου, παρόλα αυτά τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει ένα τόσο οργανωμένο κι επιτυχημένο διαχρονικά σύνολο. Έτσι, και με την λήξη της θητείας του απερχόμενου Συμβουλίου, ένα νέο πενηνταμελές (50) σύνολο καλείται να ανανεώσει, αναγεννήσει και να συνεχίσει το ήδη ισχυρό έργο της Νεολαίας Παραλιμνίου.

Συγκεκριμένα, οι νέες και οι νέοι Σύμβουλοι της Νεολαίας Παραλιμνίου, καλούνται και προσκαλούνται να αδράξουν την ευκαιρία και να εμπλακούν ενεργά σε τούτο το καινούργιο κι ανανεωμένο εγχείρημα με στόχο κι απώτερο σκοπό να δημιουργήσουν νέες επιτυχίες κι έργα, αλλά και να συνεχίσουν σημαντικές δράσεις της Νεολαίας, καθώς μερικές από αυτές έχουν αναμφίβολα καταστεί τοπικοί θεσμοί (όπως παραδείγματος χάριν είναι το Protaras Summer Film Festival, MoonWalk, Δια Βίου Γονείς κλπ).

Κυρίως όμως, καλούνται με τον ζήλο της νιότης τους, και το πάθος για ένα καλύτερο αύριο να μεγαλουργήσουν και να φέρουν στο προσκήνιο νέες επιτυχίες, νέα έργα και νέες ιδέες έτσι ώστε να κρατήσουν τις δυνάμεις της τοπικής νεολαίας εκεί ακριβώς που τους αρμόζει, στο ζενίθ τους. Καλούνται με μια «φωνή» δυνατή και μεστή που αποζητά ένα καλύτερο μέλλον για όλες κι όλους, αλλά και με την ανιδιοτελή θέληση τους να φτάσουν την τοπική κοινότητα ακόμη πιο μακριά.

Αν επιθυμείτε να εμπλακείτε ενεργά και να γίνεται ενεργό μέλος στην μεγάλη οικογένεια της Νεολαίας Παραλιμνίου, τότε σήμερα είναι η ευκαιρία σας δηλώνοντας το ενδιαφέρον σας στον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/3oazTGX

Οι υποβολές ενδιαφέροντος θα γίνονται αυστηρά αποδεκτές μέχρι και τις 7 Νοεμβρίου 2020, 11:00 π.μ.