Ο Παραλιμνίτης Νικόλας Πέτρου έκανε (ξανά) το ωραιότερο βίντεο για την Κύπρο

Ένα καταπληκτικό βίντεο με σύνθημα "Better Days are Here" για λογαριασμό του Υφυπουργείου Τουρισμού για την κύρια καμπάνια στο εξωτερικό

Αν υπήρχε ακριβής μετάφραση να αποδώσει την αγγλική λέξη “breathtaking”, τότε αυτή θα χαρακτήριζε τα βίντεο του Νικόλα Πέτρου. Του νεαρού, μόλις 23 χρόνων (!) από το Παραλίμνι ο οποίος με σύμμαχο μόνο την εφευρετικότητά του, το έμφυτο ταλέντο του αλλά και τις εμπειρίες που πήρε από τα δεκάδες ταξίδια του, κατάφερε να δημιουργήσει σε χρόνο ρεκόρ την αναμφισβήτητα καλύτερη καμπάνια της χώρας μας στο εξωτερικό, αλλά συνάμα στα μοναδικά βίντεό του κατάφερε να αποδώσει με τον πιο αντιπροσωπευτικό τρόπο τις ανόθευτες ομορφιές του νησιού μας.

Διαβάστε επίσης: Ο Παραλιμνίτης Νικόλας Πέτρου, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και το ωραιότερο βίντεο που φτιάχτηκε για την Κύπρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά το βίντεο με τίτλο “Better Days are Coming” που του ανατέθηκε να δημιουργήσει από το Υφυπουργείο Τουρισμού τον περασμένο μήνα μόνο με footage το οποίο είχε ήδη στο αρχείο του, οι άνθρωποι του Υφυπουργείου εντυπωσιασμένοι από τη δουλειά του, του ανέθεσαν να δημιουργήσει το δεύτερο μέρος με σλόγκαν “Better Days Are Here” και για τον λόγο αυτό, για περισσότερο από ένα μήνα, γύρισε την Κύπρο αποτυπώνοντας σκηνές της κυπριακής ομορφιάς και δημιουργώντας ένα βίντεο το οποίο χαρακτηρίζει απόλυτα την Κύπρο μας και θεωρείται από πολύ νωρίς ένα από τα καλύτερα ταξιδιωτικά βίντεο διεθνώς.

Το βίντεο έκανε επίσημη πρεμιέρα στη σελίδα του Υφυπουργείου Τουρισμού (Visit Cyprus) χθες βράδυ και μέχρι στιγμής μετρά χιλιάδες προβολές, ενώ η δυναμική καμπάνια της χώρας μας στο εξωτερικό, θα το προωθήσει ώστε να φτάσει σε κάθε υποψήφιο επισκέπτη σε όλες τις χώρες στις οποίες στοχεύει να προσελκύσει η χώρα μας.

Δείτε το βίντεο:

Το “ευχαριστώ” του Νικόλα Πέτρου

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό ο Νικόλας Πέτρου έγραψε ότι πριν 23 χρόνια γεννήθηκε στην Κύπρο και αργότερα αποφάσισε να ταξιδέψει στον κόσμο για να γνωρίσει άλλες κουλτούρες, πιστεύοντας ότι έπρεπε να κάνει αυτό το ταξίδι για να γνωρίσει τη ζωή, ενώ κατά τη διάρκεια του lockdown του δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσει την ομορφιά του νησιού μας. Ευχαρίστησε το Visit Cyprus για την ευκαιρία που του δόθηκε να γνωρίσει την Κύπρο, καθώς είχε ξεχάσει, όπως αναφέρει, πόσο του λείπει να έχει μια μέρα γεμάτη με περιπέτειες από την ανατολή μέχρι τη δύση του ηλίου, τους ήχους των κυμάτων και τη μυρωδιά του αλμυρού νερού, οι ομορφιές, η φιλοξενία, αλλά και το νόστιμο φαγητό αυτού του εκπληκτικού νησιού. Γι’ αυτό, όπως αναφέρει, “βγες εκεί έξω και βίωσε αυτές τις καλύτερες μέρες”.

Παράλληλα ευχαρίστησε τον FPV Pilot Μιχάλη Αντωνίου και τη Λόνη Δημητρίου που συνέβαλαν στο ταξίδι του καθώς και το Υφυπουργείο Τουρισμού που έκανε το ταξίδι πραγματικότητα.

Famagusta.News