Ο Πρωταθλητής Ελλάδος στον 3ο Αγώνα Μοτοκρός Αμμοχώστου

a 1 Μοτοσυκλέτα

Το πρωτάθλημα μοτοκρός συνεχίζεται. Ο τρίτος αγώνας θα πραγματοποιηθεί στην πίστα μοτοκρός Αμμοχώστου, στη Λίμνη την Κυριακή 26 Νοεμβρίου. Αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον αφού στη μεγάλη κατηγορία ΜΧ1 θα συμμετάσχει ο πρωταθλητής Ελλάδος Γιώργος Ηλιόπουλος. Ο αναβάτης από το Αίγιο που το περασμένο Σεπτέμβριο είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Μοτοκρός Εθνών που πραγματοποιήθηκε στην Αγγλία, ένας θεσμός που λαμβάνουν μέρος οι τρείς καλύτεροι αναβάτες από κάθε χώρα τον μήνα Σεπτέμβριο κάθε χρόνο.

Οι αναβάτες των κατηγοριών ΜΧ1 και ΜΧ2 θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να μπορέσουν να σταθούν επάξια απέναντι στο πρωταθλητή Ελλάδος που για πρώτη φορά θα συμμετάσχει σε αγώνα του κυπριακού πρωταθλήματος.

α1 2 Μοτοσυκλέτα

Οι κατηγορίες ΜΧ3 και ΜΧ3 Over αναμένονται και αυτές με μεγάλο ενδιαφέρον αφού η πολύ καλή παρουσία των αναβατών στους προηγούμενους αγώνες μόνο θέαμα μπορούμε να περιμένουμε από αυτούς. Ο Παραλιμνίτης αθλητής Μαρίνος Ζηντίλης και ο Αγιαναπίτης Σπύρος Ηλία θα διεκδικήσουν τις πρώτες θέσεις των κατηγοριών τους απέναντι στους αντιπάλους τους από την Πάφο Ντίνο Κωνσταντινίδη και Μαρίνο Τσαγγαρά. 

Στην κατηγορία ΜΧ4 συγκεντρώνει τους πιο νέους οδηγούς του κυπριακού Μοτοκρός και τους περισσότερους από την επαρχία Αμμοχώστου. Οι Θανάσης Φελλάς, Κυριάκος Πούλος, Αντρέας Ηλία, Αδάμος Μανώλη, Παναγιώτης Τοφιάς, Λούκας Τσόκκος, Χρίστος Τσούκας, Χρίστος Καΐκκη, Αντρέας Μάος, Παναγιώτης Ζηντίλης θα δώσουν και αυτοί τις δικές τους μάχες για μια θέση στο βάθρο.

Οι πιο μικρές κατηγορίες των ΜΧ65 και ΜΧ85 θα μας χαρίσουν και αυτές με τη σειρά τους θέαμα κερδίζοντας περισσότερες εμπειρίες για το μέλλον.