Όμιλος Giovani: Καινοτομεί με 360° virtual tours σε εξοχικά στον Πρωταρά

Η υπηρεσία καλύπτει σε πρώτη φάση τα συγκροτήματα υπερπολυτελών επαύλεων “Leventa Hills”, “Panorama” και “Premiere Pearl”

Giovani 360 08 2 2 Coronavirus, Giovani Group, Πρωταράς

Υπηρεσία διαδικτυακής περιήγησης (360° virtual tour) σε εξοχικές κατοικίες στον Πρωταρά εγκαινιάζει ο Όμιλος Giovani, ανταποκρινόμενος στις νέες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία του κορωνοϊού (COVID-19).

Η καινούρια υπηρεσία του Giovani Group, παρέχει στο κοινό τη δυνατότητα να περιηγηθεί από την άνεση του σπιτιού του στα υπό ανέγερση πολυτελή έργα του Ομίλου, τα οποία ξεχωρίζουν για τον πρωτότυπο σχεδιασμό τους, την ποιότητα των υλικών κατασκευής και τη σύγχρονη αρχιτεκτονική τους.

Η υπηρεσία 360° Virtual Tour, με εναέρια οπτική της ευρύτερης περιοχής της ελεύθερης Αμμοχώστου, περιλαμβάνει σημεία αναφοράς για να μπορεί ο επισκέπτης να προσανατολιστεί, καθώς και λεπτομερείς πληροφορίες για την τοποθεσία του κάθε έργου υπό ανέγερση. Η υπηρεσία καλύπτει σε πρώτη φάση τα συγκροτήματα υπερπολυτελών επαύλεων “Leventa Hills”, “Panorama” και “Premiere Pearl”. Επιλέγοντας το συγκρότημα πολυτελών κατοικιών της προτίμησής του, ο επισκέπτης μπορεί να εισέλθει στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους και να δει κάθε χώρο ξεχωριστά σε πανοραμική οπτική.

Σε δηλώσεις του σχετικά με τη νέα καινοτομία του Giovani Group, ο Εκτελεστικός Σύμβουλος του Ομίλου, Αντώνης Αντωνίου, ανέφερε: “Οι πρωτοφανείς συνθήκες που βιώνουμε, εκ των πραγμάτων δεν επιτρέπουν επισκέψεις στα υπό ανέγερση έργα του Ομίλου. Με τη νέα και καινοτόμα αυτή υπηρεσία, προσφέρουμε τη δυνατότητα στον κάθε ενδιαφερόμενο, στην Κύπρο και στο εξωτερικό, να επισκεφτεί τα έργα του Ομίλου από την άνεση του σπιτιού του. Στόχος μας παραμένει η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας, λαμβάνοντας υπόψη και τα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί”.

Περισσότερα για την υπηρεσία 360° Virtual Tour: http://giovanigroup.fullview.gr

Giovani 360 08 2 1 Coronavirus, Giovani Group, Πρωταράς

Famagusta.News