ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: 54χρονος συνελήφθη – Μέθυσε και προκαλούσε ανησυχία

Φώναζε εναντίον γειτόνων και μελών της Αστυνομίας - Τί αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας

arrests20181114.jpgghygffcgtch exclusive, Αστυνομία
Εικόνα Αρχείου

Στην σύλληψη 54χρόνου κατοίκου Δερυνειας προχώρησαν αργά το βράδυ της Κυριακής 27/2/22 μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνιου σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση μέθης, ανησυχίας, διασάλευση της ειρήνης, οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, κατά τον επίδικο χρόνο μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου, ανταποκρίθηκαν σε καταγγελία 38χρόνου κατοίκου Παραλιμνίου η οποία αφορούσε ανησυχία που προκαλούσε 37χρόνος.

Με την άφιξη των μελών της Αστυνομίας στο μέρος προσήλθε 54χρόνος με το όχημά του και αφού προσέγγισε τα μέλη της Αστυνομίας άρχισε να φωνάζει μεγαλοφώνως καταφερόμενος εναντίον του 38χρόνου και των Αστυνομικών, ζητώντας τον λόγο εκ μέρους του 37χρονου.

Ο 54χρόνος μύριζε έντονα αλκοόλ και παρά τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας για να ηρεμήσει και να μην προκαλεί ανησυχία στους περιοίκους αυτός δεν συμμορφώνονταν με αποτέλεσμα να συλληφθεί για τα αδικήματα της μέθης, ανησυχίας και διασάλευση της ειρήνης.

Στον 54χρόνο διενεργήθηκε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοτέστ με ένδειξη 61μg αντί 22μg.

Ο 54χρόνος κατηγορήθηκε γραπτώς για τα επιμέρους του διαπραχθέντα αδικήματα και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου διερευνά.

Famagusta.News / Εικόνα Αρχείου