ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Αυτοί είναι οι δρόμοι που θα κλείσουν για τους εορτασμούς της 28ης Οκτωβρίου (ΧΑΡΤΗΣ)

Ενημέρωση για τον επηρεασμό του οδικού δικτύου κατά τους εορτασμούς της 28ης Οκτωβρίου

35AA5BED D48F 4FFE BFED CAF39340FFDC exclusive

Ενημερώνεται το κοινό ότι κατά τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου θα επηρεαστεί η κυκλοφορία στις παρακάτω οδούς. Επισημαίνεται ότι κατά τις πρωινές ώρες την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022 απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση οχημάτων κατά μήκους της λεωφόρου 1ης Απριλίου (στο σημείο το οποίο σημειώνεται στον χάρτη).

Πέμπτη 27.10.2022, 18:30, Λαμπαδηφορία:

291ο Σύστημα Αεροπροσκόπων: Ξενικά από το οίκημά του και κατευθύνεται προς την Ακροπόλεως. Στρίβει αριστερά στη Σαλαμίνος, μετά δεξιά στη Μακαρίου Β΄, δεξιά στην Αντώνη Παπαδόπουλου και καταλήγει στο Δημαρχείο.

21ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων: Ξεκινά από το οίκημά του και στρίβει δεξιά στην Αντώνη Παπαδόπουλου και ακολούθως αριστερά στη Σαλαμίνος μέχρι το τέλος της. Μετά στρίβει αριστερά στην Ακροπόλεως μέχρι τέρμα του δρόμου όπου στρίβει αριστερά στην Αγίου Γεωργίου. Από το LUOMO στρίβει δεξιά στην Πρωταρά με κατεύθυνση προς την ΕΧΑΝ- ΠΕΚ – ΠΕΟ. Μετά την ΠΕΟ ακολουθεί την Αγίου Γεωργίου με κατεύθυνση προς το Δημαρχείο.

Κατηχητικό Αγίου Γεωργίου: Ξεκινά από το χώρο στάθμευσης Αγίου Γεωργίου με κατεύθυνση στο κατάστημα Luomo και μετά δεξιά προς την Πρωταρά. Στην Pizza Hut στρίβει αριστερά και αμέσως δεξιά προς τη Θησέως και αμέσως μετά δεξιά προς τη Γρηγόρη Αυξεντίου. Θα φτάσει στο κατάστημα Athene με κατεύθυνση στα σωματεία ΕΧΑΝ, ΠΕΚ και στο τέρμα του δρόμου στρίβει δεξιά (παλιά Συνεργατική), περνά από τη βόρεια πλευρά της εκκλησίας (οδός Αγίου Γεωργίου) και κατευθύνεται προς το Δημαρχείο.

Κατηχητικό Αγίας Βαρβάρας: Ξεκινά από την εκκλησία της Αγίας Βαρβάρας στην οδό Πρωταρά με κατεύθυνση προς το Παραλίμνι. Θα περάσει μπροστά από το Β΄ Δημοτικό Παραλιμνίου. Στα φώτα τροχαίας θα κατευθυνθεί δεξιά στην οδό Σαλαμίνος και αμέσως αριστερά στην οδό Α. Παπαδόπουλου όπου θα καταλήξει στο Δημαρχείο.

Κατηχητικό Αγίου Δημητρίου: Ξεκινά από την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου και ακολουθεί την οδό Αγίου Δημητρίου με κατεύθυνση προς το Παραλίμνι. Θα περάσει μπροστά από το Α΄ Δημοτικό Παραλιμνίου. Στο τέρμα του δρόμου κατευθύνεται αριστερά στην Αγίου Γεωργίου. Μετά την εκκλησία κατευθύνεται αριστερά. Στο τέλος του δρόμου κατευθύνεται δεξιά στην Α. Παπαδοπούλου και καταλήγει στο Δημαρχείο.

Παρασκευή 28.10.2022, 06:30, Εωθινή Παρέλαση και Έπαρση Σημαίας:

291ο Σύστημα Αεροπροσκόπων: Ξενικά από το οίκημά του και κατευθύνεται προς την Ακροπόλεως. Στρίβει αριστερά στη Σαλαμίνος, μετά δεξιά στη Μακαρίου Β΄, δεξιά στην Αντώνη Παπαδόπουλου και καταλήγει στο Δημαρχείο.

21ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων: Ξεκινά από το οίκημά του και στρίβει δεξιά στην Αντώνη Παπαδόπουλου και ακολούθως αριστερά στη Σαλαμίνος μέχρι το τέλος της. Μετά στρίβει αριστερά στην Ακροπόλεως μέχρι τέρμα του δρόμου όπου στρίβει αριστερά στην Αγίου Γεωργίου. Από το LUOMO στρίβει δεξιά στην Πρωταρά με κατεύθυνση προς την ΕΧΑΝ- ΠΕΚ – ΠΕΟ. Μετά την ΠΕΟ ακολουθεί την Αγίου Γεωργίου με κατεύθυνση προς το Δημαρχείο για την έπαρση της σημαίας.

Κατηχητικό Αγίου Γεωργίου: Ξεκινά από το χώρο στάθμευσης Αγίου Γεωργίου με κατεύθυνση στο κατάστημα Luomo και μετά δεξιά προς την Πρωταρά. Στην Pizza Hut στρίβει αριστερά και αμέσως δεξιά προς τη Θησέως και αμέσως μετά δεξιά προς τη Γρηγόρη Αυξεντίου. Θα φτάσει στο κατάστημα Athene με κατεύθυνση στα σωματεία ΕΧΑΝ, ΠΕΚ και στο τέρμα του δρόμου στρίβει δεξιά (παλιά Συνεργατική), περνά από τη βόρεια πλευρά της εκκλησίας (οδός Αγίου Γεωργίου) και κατευθύνεται προς το Δημαρχείο για την έπαρση της σημαίας.

Κατηχητικό Αγίας Βαρβάρας: Ξεκινά από την εκκλησία της Αγίας Βαρβάρας στην οδό Πρωταρά με κατεύθυνση προς το Παραλίμνι. Θα περάσει μπροστά από το Β΄ Δημοτικό Παραλιμνίου. Στα φώτα τροχαίας θα κατευθυνθεί δεξιά στην οδό Σαλαμίνος και αμέσως αριστερά στην οδό Α. Παπαδόπουλου όπου θα καταλήξει στο Δημαρχείο για την έπαρση της σημαίας.

Κατηχητικό Αγίου Δημητρίου: Ξεκινά από την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου και ακολουθεί την οδό Αγίου Δημητρίου με κατεύθυνση προς το Παραλίμνι. Θα περάσει μπροστά από το Α΄ Δημοτικό Παραλιμνίου. Στο τέρμα του δρόμου κατευθύνεται αριστερά στην Αγίου Γεωργίου. Μετά την εκκλησία κατευθύνεται αριστερά. Στο τέλος του δρόμου κατευθύνεται δεξιά στην Α. Παπαδοπούλου και καταλήγει στο Δημαρχείο για την έπαρση της σημαίας.

Παρασκευή 28.10.2022, 09:30, Δοξολογία και κατάθεση στεφάνων:

Κλείνει μέρος της οδού Αγίου Γεωργίου από το Φαρμακείο Πιττάτζιη μέχρι και το Μνημείο Τάσου Μάρκου για την κατάθεση στεφάνων που θα ακολουθήσει της Δοξολογίας. Έμπροσθεν του δυτικού μέρους του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Γεωργίου, όπου βρίσκεται η κύρια είσοδος, θα αποκοπεί μικρό μέρος στην άκρη του δρόμου με κώνους για χρήση ως χώρου στάθμευσης, όπου θα γίνει η υποδοχή του Υπουργού.

Παρασκευή 28.10.2022, 10:00 – 12:30, Επαρχιακή Παρέλαση:

Οι επηρεαζόμενοι δρόμοι που θα κλείσουν για τη διεξαγωγή της επαρχιακής παρέλασης είναι: 28ης Οκτωβρίου, Κολοκοτρώνη, Αγίου Κορνηλίου, Τάσου Μάρκου (φωτεινοί σηματοδότες Υπεραγοράς «Κόκκινος»), 1ης Απριλίου (από το τυπογραφείο P&A Loizou Prints μέχρι και το τέρμα της 1ης Απριλίου στη συμβολή της με την οδό Γρίβα Διγενή στο σημείο που βρίσκεται το κατάστημα ηλεκτρικών ειδών DIMCO, καθώς και στο σημείο του καταστήματος Epic με πορεία προς την οδό Γρίβα Διγενή).

81826592 D06C 469D 844D FB244C028A13 exclusive BD7BAA37 9A2B 4104 A66C C46480AA3FE9 exclusive