ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Ανακοίνωση Κόμματος για τα Ζώα για τα γεγονότα στο Λύκειο (ΕΙΚΟΝΑ)

Τα αποτρόπαια γεγονότα που διαδραματίστηκαν σήμερα το πρωί στο Λύκειο Παραλιμνίου, προκάλεσαν την οργή του Κόμματος για τα ζώα, το οποίο διαμηνύει πως δεν θα αφήσει το περιστατικό να περάσει απαρατήρητο.

Μέσω της ανακοίνωσης, το κόμμα ενημερώνει πως ήρθε σε επικοινωνία τόσο με την αστυνομία όσο και με το υπουργείο, με στόχο την άμεση τιμωρία των εμπλεκομένων.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

“Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε από πολίτες και δημοσιογράφους για το συμβάν, ειδοποίησε το αρχηγείο αστυνομίας και εστάλησαν και σχετικά βίντεο για εξέταση και διερεύνηση της υπόθεσης. Επίσης ενημερώσαμε τον υπουργό παιδείας, τον δήμαρχο Παραλιμνίου και τις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες μέσω του Υπουργείου Γεωργίας.

Βεβαιώνουμε τους πολίτες και τους φιλόζωους συνανθρώπους μας ότι δεν θα επιτρέψουμε να πέσει στα μαλακά η υπόθεση!

Όπου και σε οποίους υπάρχουν ευθύνες και οποίοι κριθούν ένοχοι αυτών των αποτροπιαστικών πράξεων, όποιας ηλικίας και θέσης έχουν πρέπει να τιμωρηθούν όπως τους αξίζει παραδειγματικά!

Καταδικάζουμε σθεναρά κάθε τέτοια γεγονότα και συμπεριφορές, που έχουν ως θύματα εκμετάλλευσης και βασανισμού, θανάτωση ζώων και ανθρώπων, οι οποίες μόνο αποτροπιασμό προκαλούν, ντροπή στην κοινή γνώμη και εξεφτελίζουν τον τόπο μας παγκόσμια.”

Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου
14/09/2020″

Famagusta.News