ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Χειροπέδες στο οδηγό του οχήματος για το θανατηφόρο

DSC 8272 scaled Αστυνομία, ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ, Νέα Αμμοχώστου, Τροχαίο
©Famagusta.News

Χειροπέδες στον οδηγό 55 χρόνων που φαίνεται εκ πρώτης όψεως να ενεπλάκη το απόγευμα της Κυριακής στο θανατηφόρο τροχαίο με θύμα τον άτυχο Κυριάκο Καβάζη, 32 χρόνων από τη Σωτήρα, πέρασε η Αστυνομία.

Διαβάστε επίσης: Στα μαύρα η Σωτήρα – Το τελευταίο ταξίδι του άτυχου Κυριάκου (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ο 55χρονος οδηγός του οχήματος, ο οποίος τραυματίστηκε από το τροχαίο, συνελήφθη από την Αστυνομία για διευκόλυνση των ανακρίσεων και αναμένεται να δώσει κατάθεση για όσα συνέβησαν και οδήγησαν στο θάνατο του 32χρονου μοτοσικλετιστή.

Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 5:15, περίπου, το απόγευμα της Κυριακής, σημειώθηκε το νέο θανατηφόρο στο Παραλίμνι με θύμα τον Κυριάκο Καβάζη, 32 χρόνων από τη Σωτήρα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ενώ ο άτυχος 32χρονος οδηγούσε μοτοσικλέτα στην οδό Σωτήρας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 55χρονος, στην αντίθετη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία και με όσα αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Αστυνομία, ο 55χρονος οδηγός αυτοκινήτου, φέρεται να επιχείρησε να κινηθεί με στροφή δεξιά προς παρακείμενο υποστατικό, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο του να συγκρουστεί με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 32χρονος.

Ο 32χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε το θάνατο του.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου διακομίστηκε και ο 55χρονος, η κατάσταση της υγείας του οποίου είναι εκτός κινδύνου.

Τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος διερευνά η Τροχαία Αμμοχώστου.

Famagusta.News