ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Δρόμος-ποτάμι εγκλωβίζει οικογένεια (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ)

48onegyt e Νέα Αμμοχώστου

Σε απόγνωση βρίσκεται κάτοικος της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου, ο οποίος αφού εξάντλησε κάθε περιθώριο συνεννόησης με τους ιθύνοντες του Δήμου Παραλιμνίου και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αποφάσισε να αποταθεί στα ΜΜΕ, προκειμένου να βρει λύση στο πρόβλημά του. Ένα πρόβλημα που θα έπρεπε να απασχολεί κυρίως τις Δημοτικές Αρχές, οι οποίες όμως, όπως καταγγέλλει ο ίδιος, νίπτουν τας χείρας, στέλνοντας την υπόθεσή του από τον Άννα στον Καϊάφα.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε ο δρόμος που περνά μπροστά από την οικία του δημότη Παραλιμνίου μετατρέπεται κυριολεκτικά σε ποτάμι κάθε φορά που βρέχει, με αποτέλεσμα να μην έχει πρόσβαση στο ίδιο του το σπίτι. Τα τελευταία δέκα χρόνια ο δημότης έχει απευθυνθεί πλειστάκις στον Δήμο Παραλιμνίου, τόσο προφορικώς όσο και γραπτώς, ζητώντας τη διεξαγωγή βελτιωτικών έργων στο δρόμο, προκειμένου να βρίσκουν διέξοδο τα νερά της βροχής, ωστόσο, όπως καταγγέλλει, ουδείς ανταποκρίθηκε.

Αναρμοδιότητα επικαλείται σύμφωνα με τον παραπονούμενο και η Πυροσβεστική, αφού όπως του έχει γνωστοποιηθεί η Υπηρεσία επεμβαίνει μόνο σε περιπτώσεις κατά τις οποίες κρίνεται απαραίτητη η άντληση νερού από υποστατικά. Κοντολογίς εάν δεν πλημμυρίσει το σπίτι, η Πυροσβεστική Υπηρεσία δεν μπορεί να επιληφθεί της κατάστασης.

Ο δημότης απευθύνει δημόσια έκκληση στον Δήμο Παραλιμνίου για άμεση επίλυση του προβλήματος του, ενώ εάν δεν υπάρξει ούτε αυτή τη φορά ανταπόκριση προειδοποιεί ότι θα προχωρήσει με νομική αγωγή για τις ζημιές που έχει υποστεί η οικία του όλα αυτά τα χρόνια.

Νέα Αμμοχώστου

Νέα Αμμοχώστου

Νέα Αμμοχώστου

Πηγή: philenews