ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: «Έχασα 20 κιλά…Κυκλοφορώ παντού με οξυγόνο»

Η συγκλονιστική μαρτυρία του Κύριου Δημήτρη για το πως βίωσε τον κορωνοΐο - Toυ Μιχάλη Αντωνίου

570DC642 6409 4450 85DB E70C251801D3

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Αντωνίου

Την περιπέτεια του με τον κορωνοΐο, περιέγραψε ο κύριος Δημήτρης απο το Παραλίμνι στο Famagusta.News.

Είναι κοινό μυστικό πλέον ότι κάποιοι νοσούν ελαφρία, οι εμβολιασμένοι μπορούν να κολλήσουν και να μεταδώσουν τον ιό, άνθρωποι έχασαν την ζωή τους, ενώ κάποιοι άλλοι τους χρειάζονται καιρό για να επανέλθουν.

Ο 47χρονος Δημήτρης ωστόσο, ήταν απο τους ανθρώπους που πέρασε πολύ βαρια τον κορωνοΐο.

Όπως αναφέρει χρειάστηκε να νοσηλευτεί, ενώ αναγκαία κρίθηκε η διασωλήνωση του.

«Νοσηλεύτηκα μετά από ήπια συμπτώματα που ειχά, αλλά μετά την επιδείνωση της υγείας μου, οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να διασωληνωθώ. Μάλιστα, ήταν η ίδια περίοδος που έχασαν την ζωή τους νεαροί συνανθρώποι μας, κοντά στην ηλικιακή μου ομάδα. Πέρασα πολύ δύσκολα και πραγματικά ο κορωνοΐος είναι μια ύπουλη ασθένεια. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Όπως μου εξήγησαν αργότερα οι γιατροί ήμουν πολύ τυχερός. Έφθασα στο σημείο να χάσω 20 κιλά.»

Τώρα ο κύριος Δημήτρης, έχει πάρει εξιτήριο αλλά όπως αναφέρει η ασθένεια του έχει αφήσει αρκετά κατάλοιπα. «Κουράζομαι πιο εύκολα, και χρησιμοποιώ φιάλες οξυγόνου παντού, ακόμη και στην δουλειά, αφού δεν μπορώ ακόμη να αναπνεύσω,καθώς από τον κορωνοΐο υπέστησαν βλάβη οι πνεύμονες μου. Ευχή μου να τελειώσει όλο αυτό και κανείς άνθρωπος να μην περάσει αυτό που έζησα.»