ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Έχασε τη μάχη ο 17χρονος Στέφανος

36034234 686838321486761 5420715882554851328 n exclusive, Νέα Αμμοχώστου

Απεβίωσε ο Στέφανος Πυλιώτης, 17 χρόνων από το Παραλίμνι ο οποίος νοσηλευόταν διασωληνωμένος, σε κρίσιμη κατάσταση, από τις αρχές του μήνα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, μετά από τροχαίο ατύχημα στο Παραλίμνι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 18.10 το απόγευμα της 7ης Ιουνίου, 64χρονος από το Παραλίμνι, ενώ βρισκόταν σε κόλπο στάθμευσης στη λεωφόρο Πρωταρά με κατεύθυνση τον Πρωταρά, στην προσπάθειά του να εισέλθει στη λεωφόρο και να κατευθυνθεί προς Παραλίμνι, συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 17χρονος, ο οποίος κατευθυνόταν προς το Παραλίμνι.

Διαβάστε επίσης:
Κρίσιμα 17χρονος μοτοσυκλετιστής σε νέο τροχαίο
Μάχη για τη ζωή δίνει ο 17χρονος που ενεπλάκη σε τροχαίο
Με κρανιοεγκεφαλική κάκωση ο 17χρονος που τραυματίστηκε σε τροχαίο

Από το ατύχημα ο νεαρός τραυματίστηκε και με ασθενοφόρο διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Παραλιμνίου όπου αφού εξετάστηκε από τους επί καθήκοντι ιατρούς διαπιστώθηκε ότι έφερε κρανιοεγκεφαλική κάκωση και κάταγμα στο δεξιό πόδι.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του ο νεαρός διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία.

Στον 64χρονο οδηγό του αυτοκινήτου, ο οποίος δεν έπαθε τίποτε από το ατύχημα, διενεργήθηκε άλκοτεστ με μηδενική ένδειξη.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας στη σκηνή διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός μοτοσικλετιστής δεν έφερε προστατευτικό κράνος.

Χθες το πρωί ο νεαρός απεβίωσε ωστόσο τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα εξακριβωθούν από τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορού του σε ημερομηνία που θα καθοριστεί αργότερα.

Πηγή: Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων