ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Εντυπωσιακό drone βίντεο από την Ανάσταση – Αναμμένες λαμπάδες και βεγγαλικά

Άλλο ένα εντυπωσιακό βίντεο από τον ταλαντούχο videographer, Νικόλα Πέτρου

photo 3 exclusive, Πάσχα

Με λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια τελέστηκε στο Παραλίμνι και στην Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας – Αμμοχώστου η Αναστάσιμη Ακολουθία.

Προεξάρχων της λαμπράς πανηγύρεως στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας κ. Βασίλειος, ο οποίος μετέδωσε το Άγιο Φως και προέστη στη συνέχεια της τελετής της Αναστάσεως στον προαύλιο χώρο του Μητροπολιτικού Ναού, παρουσία του Δημάρχου Παραλιμνίου, κ. Θεόδωρου Πυρίλλη, των Αρχών της περιοχής και του χριστεπωνύμου πληρώματος, οι οποίοι είχαν κατακλύσει τον προαύλιο χώρο του Αγίου Γεωργίου κρατώντας αναμμένες λαμπάδες με το Ανέσπερο Φως.

Ο Πανιερώτατος ανέγνωσε το Ιερό Ευαγγέλιο και κάτω από τους ήχους των χαρμόσυνων κωδωνοκρουσιών ανήγγειλε σε όλους το “Χριστός Ανέστη”, με την καθιερωμένη τάξη, ευχόμενος η Αναστάσιμος χαρά να πλημμυρίζει την καρδιά όλων των ανθρώπων με αγάπη και ελπίδα.

Στη συνέχεια τέλεσε την πανηγυρική Θεία Λειτουργία της Αναστάσεως.

Προηγήθηκε το άναμμα ττης λαμπρατζιάς στην κεντρική πλατεία από τον Δήμαρχο Παραλιμνίου και τον Μητροπολίτη Κωνσταντίας-Αμμοχώστου, ενώ το προσωπικό του Δήμου Παραλιμνίου τήρησε όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Το εντυπωσιακό drone βίντεο του Νικόλα Πέτρου

Ο ταλαντούχος videographer που μέσα σε μερικά μόλις χρόνια κατάφερε να κάνει το όνομά του να ξεχωρίζει με σημαντικές συνεργασίες, όπως με το Υφυπουργείο Τουρισμού, αποτύπωσε άλλο ένα μοναδικό drone βίντεο από την Ανάσταση στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι.

Πλούσιο το πρόγραμμα εκδηλώσεων την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα

Την Κυριακή του Πάσχα στις 11:00 το πρωί θα τελεστεί ο Εσπερινός της Αγάπης. Το Αναστάσιμο Ευαγγέλιο θα διαβαστεί σε διάφορες γλώσσες. Θα προσφέρονται κόκκινα αβγά.

Στη συνέχεια, στις 8 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τον Δημήτρη Μεσημέρη. Μαζί του οι μουσικοί: Ξένιος Παπασωφρονίου (μπάσο), Γιώργος Χατζηπαπάς (κλαρίνο και μπουζούκι), Χριστόδουλος Χριστοδούλου (βιολί), Πέτρος Παπακωνσταντίνου (ηλεκτρική κιθάρα) και Γιώργος Ζένιος (τύμπανα).

278511197 350614343768399 1271282348900863137 n exclusive, Πάσχα

Τη Δευτέρα του Πάσχα στις 4 το απόγευμα, στον δρόμο έξω από τον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου θα στηθούν παραδοσιακά πασχαλινά παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους.

Στη συνέχεια, στις 7:15 το βράδυ, το Πολιτιστικό Εργαστήρι “Παρά τη Λίμνη” Δήμου Παραλιμνίου θα πραγματοποιήσει παραδοσιακή παρέλαση στους κεντρικούς δρόμους του Παραλιμνίου.

Και τέλος, στις 8 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη μουσικοχορευτική παράσταση “Χορεύοντας στους Δρόμους της Παράδοσης” με την ορχήστρα χάλκινων πνευστών Bronza Banda στην πλατεία Μητροπόλεως.

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι δωρεάν.

278660926 351321750364325 5921427650943752426 n exclusive, Πάσχα

Χριστός Ανέστη! Αληθώς Ανέστη!