ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Επενδύει στον γαμήλιο τουρισμό

Ανανέωση του χώρου τέλεσης πολιτικών γάμων στους πρόποδες του Προφήτη Ηλία

Η ανανέωση του χώρου είναι μια προσπάθεια του Δήμου Παραλιμνίου να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες γαμήλιου τουρισμού στον Πρωταρά.

Ο λόφος του Προφήτη Ηλία είναι πόλος έλξης για πολλά ζευγάρια από το Ηνωμένο Βασίλειο, Ρωσία, Λίβανο και άλλες χώρες και σχεδόν όλα τα ζευγάρια που έχουν επηρεαστεί φέτος από τον COVID 19 έχουν μετακινήσει ήδη το γάμος τους για το 2021 και δεν τους έχουν ακυρώσει.

Οι κρατήσεις στον Δήμο Παραλιμνίου για το 2021, 2022 και 2023 είναι πολύ ικανοποιητικές και η νέα διακόσμηση θα βοηθήσει στην προσέλκυση και άλλων ζευγαριών.

Ο γαμήλιος τουρισμός είναι αναπόσπαστο κομμάτι της τουριστικής βιομηχανίας και εκτός από τα έσοδα για το Δήμο είναι και πολύ σημαντικός για δεκάδες επιχειρήσεις που εδρεύουν στην περιοχή.

Στο Δήμο Παραλιμνίου τελούνται Γάμοι σύμφωνα με τις πρόνοιες του Περί Γάμου Νόμου 104(Ι) του 2003. Πολιτικοί Γάμοι μπορούν να τελεστούν μεταξύ Κυπρίων, μεταξύ αλλοδαπών ή μεταξύ Κυπρίων και αλλοδαπών.

Είτε αποφασίσετε να κάνετε το γάμο σας στο Παραλίμνι, είτε στο τουριστικό θέρετρο του Πρωταρά, θα βρείτε σίγουρα μια επιλογή που θα ταιριάζει στα δικά σας γούστα και στο δικό σας προϋπολογισμό.

Η ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του Δημοτικού Μεγάρου, το Παραδοσιακό Σπίτι, οι εξωτερικοί χώροι πλάι στο κύμα όπως το Pernera Blue Waters στην περιοχή Περνέρα, ο κήπος του Προφήτη Ηλία, οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι σε εξουσιοδοτημένα ξενοδοχεία της περιοχής, εμπλουτίζουν τις επιλογές σας.

Famagusta.News