ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Έρευνες Αστυνομίας για βίντεο με άγρια συμπλοκή αλλοδαπών (ΒΙΝΤΕΟ)

Στιγμιότυπο 2020 07 08 08.19.36 exclusive, Nea Ammochostos, Νέα Αμμοχώστου

Το βίντεο της άγριας συμπλοκής αλλοδαπών που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, αναμένεται να λάβουν σήμερα τα μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου που διερευνούν την υπόθεση.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Άγρια συμπλοκή αλλοδαπών με ξύλα και μαχαίρια (Βίντεο)

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό διαδραματίστηκε σε παράλληλο δρόμο της λεωφόρου Πρωταρά στο Παραλίμνι, μεταξύ αλλοδαπών, με πέτρες, ξύλα, καρέκλες και μαχαίρια, και μάλιστα μπροστά στα έντρομα μάτια περαστικών και διερχόμενων οδηγών.

Δείτε το βίντεο (Προσοχή! Σκηνές βίας):

Τα μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο, ωστόσο κατά την άφιξή τους, η συμπλοκή είχε τερματίστει και εμπλεκόμενοι δεν ήταν εκεί, ενώ οι παρευρισκόμενοι δεν ήταν πρόθυμοι να δώσουν μαρτυρίες για το θέμα.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για οικογενειακές διαφορές, οι οποίες ωστόσο διαταράσσουν την ειρήνη και την ασφάλεια και χρήζουν διερεύνησης.

Για τον λόγο αυτό, τα μέλη της αστυνομίας ζήτησαν από την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος να εξασφαλίσει το βίντεο που διέρρευσε χθες στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το οποίο ανήρτησε Δημοτικός Σύμβουλος Παραλιμνίου.

Το βίντεο θα φτάσει στα χέρια της αστυνομίας σήμερα, προκειμένου να διαφανεί ποια πρόσωπα εμπλέκονται και θα κληθούν να καταθέσουν.

Αν δεν παραδεχτούν την ενοχή τους, σύμφωνα με την Αστυνομία, θα προσαχθούν στο δικαστήριο για να αποφασίσει αυτό κατά πόσο είναι ένοχη ή όχι.

Η Αστυνομία, αναφέρουν τα μέλη της, δεν επιδεικνύει καμία ανοχή σε τέτοιου είδους περιστατικά, τα οποία ευτυχώς είναι μεμονωμένα.

Για σκοπούς διασφάλισης της ασφάλειας των πολιτών και εδραίωσης του αισθήματος προστασίας, η αστυνομία αύξησε τις περιπολίες της σε περιοχές που θεωρούνται “ύποπτες”.

Famagusta.News