ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Η κατάσταση της υγείας του 14χρονου που παρασύρθηκε από όχημα

Από τη σύγκρουση το 14χρονο αγόρι εκτινάχθηκε στην άσφαλτο

4CBF3167 8CC4 4EE7 8B52 B9FC275079FC exclusive, Τροχαίο

Δεν διατρέχει οποιοδήποτε κίνδυνο, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η ζωή του 14χρονου που παρασύρθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 11 Μαΐου, από όχημα στο Παραλίμνι, ενώ προσπαθούσε να διασταυρώσει διάβαση πεζών.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Στηβ Θεοδούλου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, σήμερα γύρω στις 1715, ενώ ανήλικος, ηλικίας 14 ετών, από το Παραλίμνι προσπαθούσε να διασταυρώσει διάβαση πεζών στην Λεωφόρο Πρωταρά, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται παρασύρθηκε από όχημα που φέρεται να οδηγούσε 76χρονος κάτοικος Παραλιμνίου.

Πρόσθεσε ότι «ο 76χρόνος οδηγούσε το όχημα του με κατεύθυνση το κέντρο του Παραλιμνίου.» Ο κ. Θεοδούλου πρόσθεσε ότι, «σε κάποιο σημείο του δρόμου ο ανήλικος εισήλθε σε διάβαση πεζών από την αριστερή του πλευρά σύμφωνα με την πορεία του, με αποτέλεσμα να τον κτυπήσει ο 76χρονος με το μπροστινό αριστερό μέρος του οχήματος του».

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδούλου «από τη σύγκρουση ο 14χρονος εκτινάχθηκε σε απόσταση όπου και ακινητοποιήθηκε και με ασθενοφόρο διακομίσθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι υπέστη θλαστικό τραύμα τριχωτού κεφαλής στο οποίο έγινε συρραφή. Ο ανήλικος υπέστη επίσης εγκαύματα τριβής στους μηρούς, στα γόνατα, στον αριστερό ώμο, στην δεξιά και αριστερή παλάμη και τη λεκάνη του».

Ανέφερε ακόμα ότι «ο 14χρονος υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία από την οποία δεν διαπιστώθηκε μέχρι στιγμής οτιδήποτε το επιλήψιμο. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς προς το παρών δεν διατρέχει οποιοδήποτε κίνδυνο η ζωή του ανήλικου, ο οποίος εισήχθη στο χειρουργικό τμήμα του Νοσοκομείου».

Η κατάσταση του 14χρονου παρακολουθείται από τους θεράποντες ιατρούς του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου.

Σημειώνεται ότι στον 76 χρόνο οδηγό του οχήματος που φέρεται να παρέσυρε τον ανήλικο, διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη.

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Αμμοχώστου.