ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Η συγκλονιστική εικόνα αγάπης με τον κ. Χρήστο και κα. Ελλάδα (εικόνα)

Screenshot 2019 03 28 at 6.24.39 PM Νέα Αμμοχώστου

Μια άκρως συγκινητική φωτογραφία κάνει τον γύρο του Facebook τις τελευταίες ώρες. Στην φωτογραφία απεικονίζεται ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, τον κ. Χρήστο και την κα. Ελλάδα συγκεκριμένα, να κάνουν τον απογευματινό τους περίπατο.

10464049 1118487141535732 1622664642954925590 n Νέα Αμμοχώστου

Η συγκινητική ιστορία πίσω από τη φωτογραφία:

«Η πραγματική ΑΓΑΠΗ…

Αν βρεθείτε κανένα απόγευμα στη λεωφόρο 1ης Απριλίου στο Παραλίμνι, θα δείτε μια συγκινητική σκηνή. Καθημερινά η πραγματική ΑΓΑΠΗ βρίσκει το πρόσωπό της στον κύριο Χρίστο Αντωνίου. Ο κ. Χρίστος μεταφέρει τη σύζυγό του, η οποία βρίσκεται στο αναπηρικό καροτσάκι. Η κ. Ελλάδα στο αεροπορικό της «Ήλιος» έχασε ολόκληρη την οικογένεια του γιού της.

Μετά από αυτό το τραγικό γεγονός κλονίστηκε σοβαρά η υγεία της και τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε αναπηρικό τροχοκάθισμα με αρκετά προβλήματα. Φύλακας-άγγελός της ο σύζυγός της, ο κ. Χρίστος, ο οποίος παραδίδει σε εμάς μαθήματα πραγματικής αγάπης και αυτοθυσίας, αφού καθημερινά θεωρεί χρέος και καθήκον του να μεταφέρει τη σύζυγό του σε ένα απογευματινό περίπατο. Ας παραδειγματιστούμε από αυτή τη θυσιαστική αγάπη και ας κάνουμε την αυτοκριτική μας.

Αν θέλετε να την αναρτήσετε, μπορείτε να κάνετε share. Η φωτογραφία έχει την έγκριση του κ. Χρίστου.»

Η φωτογραφία δημοσιεύθηκε από την προσωπική σελίδα του ΚΕΠΑ Άγιος Χριστόφορος