ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Κλειστός δρόμος λόγω οδικών έργων

odikaergakipros1012 Νέα Αμμοχώστου, Οδικά Έργα

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Αμμοχώστου του Τμήματος Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, την σήμερα 6 Αυγούστου 2020, από τις 22:00 μμ μέχρι αύριο, Παρασκευή 7 Αυγούστου 06:00 πμ, τμήμα της Λεωφόρου 1ης Απριλίου από τη συμβολή της με την οδό Σταδίου μέχρι και το κυκλικό κόμβο “Ανεμόμυλος” θα παραμείνει κλειστό για την τροχαία κίνηση λόγω εκτέλεσης οδικών έργων.

Κατά την διάρκεια των εργασιών, η τροχαία κίνηση απο Αγία Νάπα προς Παραλίμνι, θα διοχετεύεται κανονικά μέσω της αριστερής λωρίδας στην λεωφόρο 1ης Απριλίου.

Από το Παραλίμνι προς Αγία Νάπα, στην συμβολή της Λεωφόρου 1ης Απριλίου με Σταδίου θα γίνει εκτροπή της κυκλοφορίας μέσω των οδών Σταδίου, Αγίου Θωμά, Αγίου Παντελεήμονα, δρόμου Ε324 με κατάληξη στον κυκλικό κόμβο “Ανεμόμυλος”.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Famagusta.News