ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Κλοπές από αυτοκίνητα μέρα μεσημέρι – Ανακοίνωση Αστυνομίας

Επί ποδός Αστυνομία και Παρατηρητές της Γειτονιάς - Υποθέσεις κλοπών από αυτοκίνητα - Σε ποια περιοχή είναι η δράση τους

Proton wira steal theft stolen car thief exclusive, Αστυνομία
Εικόνα Αρχείου

Κλοπές περιουσιών από αυτοκίνητα έχει διαπιστώσει η Αστυνομία η οποία μαζί με τους Παρατηρητές της Γειτονιάς Δήμου Παραλιμνίου, καλούν τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση των Παρατηρητών της Γειτονιάς Παραλιμνίου, το τελευταίο διάστημα έχουν παρατηρηθεί κλοπές περιουσίας από ξεκλείδωτα αυτοκίνητα στον χώρο του Κοιμητηρίου Παραλιμνίου.

Συγκεκριμένα οι δράστες φέρεται να παραμονεύουν εντός ή εκτός του κοιμητηρίου και όταν αντιληφθούν τον οδηγό να εγκαταλείπει το όχημά του, πλησιάζουν και αφού διαπιστώσουν ότι αυτό είναι ξεκλείδωτο και υπάρχει τσάντα ή άλλη περιουσία (κινητό τηλέφωνο, ταμπλέτα) εκτεθειμένη στα καθίσματα, προβαίνουν στην κλοπή της και εξαφανίζονται σε άγνωστη κατεύθυνση.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, οι δράστες δεν έχουν συγκεκριμένο χρόνο και μέρα που λειτουργούν και ούτε έχει διαπιστωθεί εάν κινούνται πεζή ή με μηχανοκίνητο όχημα.

Μέσω της ανακοίνωσης, παρακαλείται το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό, να κλειδώνει το αυτοκίνητο και τα παράθυρά του και εάν αντιληφθεί οτιδήποτε το ύποπτο να επικοινωνήσουν άμεσα με τον Αστυνομικό Σταθμό Παραλιμνίου στους αριθμούς 23803028, 23803027 και στην γραμμή του πολίτη 1460.

Famagusta.News / Εικόνα Αρχείου