ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Συνάντηση Πυρίλλη-Κούμα για Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U17 (ΕΙΚΟΝΕΣ)

KOP 3 exclusive, UEFA, Δήμος Παραλιμνίου, Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων U17, Νέα Αμμοχώστου, Ποδόσφαιρο

Στο Παραλίμνι θα διοργανωθεί τον Μάϊο του 2021 η τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Παίδων UEFA U17

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Παραλιμνίου αναφέρεται ότι “σήμερα πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο συνάντηση μεταξύ του Δήμαρχου Θεόδωρου Πυρίλλη και του Προέδρου της ΚΟΠ Γεώργιου Κούμα. Θέμα της συνάντησης ήταν η συνεργασία του Δήμου Παραλιμνίου με την ΚΟΠ για τη διοργάνωση της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Παίδων UEFA U17 που θα γίνει στην Κύπρο από τις 6 μέχρι τις 22 Μαΐου 2021”.

KOP 4 exclusive, UEFA, Δήμος Παραλιμνίου, Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων U17, Νέα Αμμοχώστου, Ποδόσφαιρο

Προστίθεται ότι “στην τελική φάση του EURO U17 θα συμμετέχουν 16 εθνικές ομάδες, συμπεριλαμβανομένης και της Εθνικής ομάδας της Κύπρου. Ο Δήμος Παραλιμνίου θα παραχωρήσει το γήπεδο “ΤΑΣΟΣ ΜΑΡΚΟΥ” και τα βοηθητικά γήπεδα για τη διεξαγωγή αγώνων και προπονήσεων ενώ θα είναι και ο οικοδεσπότης της τελετής έναρξης της διοργάνωσης”.

Ο Δήμαρχος Παραλιμνίου “συνεχάρη τον Γιώργο Κούμα για την πρωτοβουλία της ΚΟΠ να αναλάβει μια τόσο σημαντική διοργάνωση η οποία θα προβάλει την Κύπρο. Ευχαρίστησε επίσης τον Πρόεδρο της ΚΟΠ για την ευκαιρία που δίνεται στο Δήμο Παραλιμνίου να φιλοξενήσει μια διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών επιπέδου UEFA”.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΚΟΠ “ευχαρίστησε για τη συνεργασία και την στήριξη του Δήμου Παραλιμνίου στην σχετική διοργάνωση και εξέφρασε βεβαιότητα για την επιτυχία της”.

Σημειώνεται ότι στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο Γενικός Διευθυντής της ΚΟΠ Ανθούλης Μυλωνάς, ο Διευθυντής Διεθνών Σχέσεων Άδωνις Προκοπίου και ο υπεύθυνος της διοργάνωσης του EURO U17 Στέλιος Ποταμίτης.

Πηγή: ΚΥΠΕ