ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Μαθητές του Xenion High School έκοψαν τα μαλλιά τους για καλό σκοπό (ΕΙΚΟΝΕΣ)

xenion charity exclusive, Xenion Highschool, Εθελοντισμός, Νέα Αμμοχώστου, φιλανθρωπία, Φιλανθρωπικά

Το Xenion High School απέδειξε για ακόμη μια φορά πως οι νέοι μας και ευαισθησίες έχουν και μεγάλη ψυχή. Απόδειξη, η εκδήλωση φιλανθρωπικου χαρακτήρα που διοργανώθηκε στο σχολείο, όπου μαθητές έκοψαν τα μαλλιά τους για καλό σκοπό και μάζεψαν ένα ποσό που ξεπέρασε τα χίλια ευρώ και θα διατεθεί στη συνέχεια για καλό σκοπό.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου, το Κεντρικό Μαθητικό Συμβούλιο του Xenion High School διοργάνωσε μία πρωτότυπη εκδήλωση, φιλανθρωπικού χαρακτήρα με τίτλο «Hair Styling Charity Event».

Επαγγελματίες κομμωτές της επαρχίας μας προσέφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους κουρεύοντας μαθητές του σχολείου.

Επίσης, μαθήτριες από την πρώτη μέχρι την εβδόμη τάξη, μαζί με δύο επαγγελματίες κομμώτριες, χτένιζαν τις μαθήτριες του σχολείου με πλεξούδες.

Ταυτόχρονα, τα μέλη του Κεντρικού Μαθητικού Συμβουλίου πουλούσαν λεμονάδες στην αυλή του σχολείου.

Το ποσό που μαζεύτηκε μέσα από αυτές τις δράσεις είναι €1120. Αξίζει να σημειωθεί ότι, για τον ίδιο σκοπό, οι μαθητές του Xenion Junior School προσέφεραν το ποσό των €280, τα οποία μαζεύτηκαν κατά την εκδήλωση “Pink Day”, «Η μέρα του Ροζ – ευαισθητοποιούμαστε για τον καρκίνο του μαστού». Το Μαθητικό Συμβούλιο του Xenion High School αποφάσισε όπως τα €120 δοθούν στην επαρχιακή επιτροπή του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής επίδειξης μόδας που διοργανώθηκε την Κυριακή 28/10/18. Τα €1280 δόθηκαν στην Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας – Αμμοχώστου για να παραδοθούν στην οικογένεια ενός μικρού παιδιού από το Παραλίμνι, το οποίο πάσχει από λευχαιμία.

Το Xenion Education μέσω ανακοίνωσής του ευχαρίστησε τους κομμωτές Αδάμο Ζάρτηλα, Αντρέα Καξίσιη, Δημήτρη Τζιερκενζή, Γιώργο Ζακχαίο, Δαμιανό Καππελίδη, Αντρέα Κυριάκου, Νίκη Πέτρου και Βιολέττα Παπαδοπούλου για την ολοπρόθυμη εθελοντική συμμετοχή τους στην εκδήλωση.

XNN 1272 exclusive, Xenion Highschool, Εθελοντισμός, Νέα Αμμοχώστου, φιλανθρωπία, Φιλανθρωπικά XNN 1190 exclusive, Xenion Highschool, Εθελοντισμός, Νέα Αμμοχώστου, φιλανθρωπία, Φιλανθρωπικά XNN 1191 exclusive, Xenion Highschool, Εθελοντισμός, Νέα Αμμοχώστου, φιλανθρωπία, Φιλανθρωπικά XNN 1287 exclusive, Xenion Highschool, Εθελοντισμός, Νέα Αμμοχώστου, φιλανθρωπία, Φιλανθρωπικά XNN 1171 exclusive, Xenion Highschool, Εθελοντισμός, Νέα Αμμοχώστου, φιλανθρωπία, ΦιλανθρωπικάFamagusta.News