Παραλίμνι

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Με παραδοσιακά κάλαντα, χορευτικά και χριστουγεννιάτικα τραγούδια «πλημύρισαν» οι δρόμοι και η Πλατεία (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Με ένα ξεχωριστό καλλιτεχνικό πρόγραμμα κορυφώθηκαν ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις στη Χριστουγεννιάτικη Πλατεία Δήμου Παραλιμνίου το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με πατινάδα με παραδοσιακά κάλαντα στους κεντρικούς δρόμους της πόλης με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού μουσικών από τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Ρωμηοσύνη”. Μετά την πατινάδα, τα μέλη του συλλόγου παρουσίασαν ένα ξεχωριστό παραδοσιακό πρόγραμμα με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την Ελλάδα και την Κύπρο στη Χριστουγεννιάτικη Πλατεία.

Στη συνέχεια η Σχολή Χορού Art de Ballet παρουσίασε τη Χριστουγεννιάτικη Χορευτική παράσταση “Christmas in Paris” από μαθητές της σχολής.

Το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων ολοκληρώθηκε στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου με τη Χορωδιακή Συναυλία “Ας Ψάλλουμε την Αγάπη των Χριστουγέννων”. Συμμετείχαν η Βυζαντινή Χορωδία Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμοχώστου, η Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου “Ανεμόεσσα” του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Γεωργίου, η Κοινοτική Χορωδία Λυμπιών, η Παιδική Ρουμάνικη Χορωδία Veritas, η Κοινοτική Χορωδία Περβολιών και η Χορωδία “Μελιζόνα” του Δήμου Παραλιμνίου.

Σημειώνεται ότι οι εκδηλώσεις στη Χριστουγεννιάτικη Πλατεία Δήμου Παραλιμνίου ξεκίνησαν στις 2 Δεκεμβρίου και ολοκληρώθηκαν στις 23 Δεκεμβρίου ενώ πλήθος κόσμου επισκέφθηκε τη Χριστουγεννιάτικη Αγορά και μικροί και μεγάλοι παρακολούθησαν το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Ροη Ειδησεων

Απεβίωσε 66χρονος κύπριος κατάδικος στις φυλακές

Κύπριος κατάδικος, ηλικίας 66 χρονών, "με σοβαρά χρόνια ιατρικά προβλήματα", παρουσίασε την Πέμπτη, επιδείνωση της…

9 Μαΐου, 2024

Επ.Αμμοχώστου: Αβεβαιότητα και ανησυχία ξενοδόχων για την φετινή τουριστική σεζόν

Με άγχος για τους ξενοδόχους ξεκινά η νέα τουριστική σεζόν καθώς χαμηλότερες από το 2023…

9 Μαΐου, 2024

Υπ. Εργασίας: Οι συμφωνίες να είναι σεβαστές από όλους για Λιμάνι Λάρνακας

Οι συμφωνίες πρέπει να γίνονται σεβαστές από όλους, είπε ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων,…

9 Μαΐου, 2024

Υπ. Υγείας: Αυξητική η τάση των ασθενών με αιμοσφαιρινοπάθειες στην Κύπρο

Στην Κύπρο ο εκτιμώμενος αριθμός των ασθενών με αιμοσφαιρινοπάθειες ανέρχεται περίπου στους 1.400, συμπεριλαμβανομένων 697…

9 Μαΐου, 2024

Γ. Αντωνίου: Αναχώρησε για Γάζα το πλοίο Sagamore

Με ανθρωπιστική βοήθεια από τις ΗΠΑ, τη Βρετανία και την Κύπρο, αναχώρησε πριν το μεσημέρι…

9 Μαΐου, 2024

Ελένη Φουρέιρα για Eurovision: Είχα πάρα πολύ άγχος, ήταν σαν να το έκανα για πρώτη φορά

Στην Ελλάδα επέστρεψε η Ελένη Φουρέιρα το απόγευμα της Τετάρτης 8 Μαΐου μετά την εμφάνισή…

9 Μαΐου, 2024