ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Μέθυσε και προκάλεσε αναταραχή – Επιτέθηκε σε αστυνομικό

Χειροπέδες σε 46χρονο

968E8444 C56D 43CC 8043 7FD569463599 exclusive, ΣΥΛΛΗΨΗ

Ποινή φυλάκισης 60 ημερών επέβαλε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι σε 46 χρονο αλλοδαπό από την Ρουμανία για τα αδικήματα της μέθης, ανησυχίας, διασάλευσης της ειρήνης, δημόσιας εξύβρισης, παράνομης εισόδου, επίθεσης εναντίον αστυνομικού και αντίστασης κατά της νόμιμης σύλληψης.

Συγκεκριμένα την 16/2/23 λίγο πριν τα μεσάνυκτα καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Παραλιμνίου από 45 χρονο κάτοικο Παραλιμνίου ότι ο 46 χρονός αλλοδαπός, τον οποίο φιλοξένησε για το βράδυ, βρισκόμενος σε κατάσταση μέθης, προκαλούσε ανησυχία και συμπεριφερόταν άτακτα προκαλώντας του φόβο με αποτέλεσμα να τον καλέσει να αποχωρήσει από την οικία του, με τον 46 χρονο να μην συνεργάζεται και συνέχισε να παραμένει παράνομα στην οικία του.

Στην σκηνή μετέβηκαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου και κάλεσα τον 46 χρονο να αποχωρήσει από την οικία του 45 χρονου.

Ο 46 χρονος στην θέα των αστυνομικών εξήλθε της οικίας του 45 χρονού και ευρισκόμενος σε δημόσιο μέρος άρχισε να βρίζει τους αστυνομικούς προκαλώντας ανησυχία και διασάλευση της ειρήνης.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθηκε για αυτόφωρα αδικήματα και κατά την σύλληψη επιτέθηκε και έσπρωξε το μέλος της αστυνομίας για να ματαίωση την σύλληψη του.

Ο 46 χρονος τέθηκε υπό κράτηση και με την συμπλήρωση της υπόθεσης οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου στο Παραλίμνι το οποίο του επέβαλε ποινή φυλάκισης 60 ημερών.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου διερεύνησε την υπόθεση.