ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Οδηγούσε μεθυσμένος και “καρφώθηκε” σε οικία – Εγκλωβίστηκε στο όχημά του

Παραπέμπεται στο Δικαστήριο ο 41χρονος οδηγός - Οδηγούσε με εξαπλάσια ποσότητα αλκοόλης

cache 1500x3000 Analog medium 1653347 78016 522023 exclusive, Αστυνομία, Τροχαίο

Με ποσοστό αλκοόλης στον οργανισμό του, περίπου έξι φορές πάνω από το επιτρεπόμενο όριο, φαίνεται να οδηγούσε 41χρονος, ο οποίος ενεπλάκη σε οδική σύγκρουση, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 9.40μ.μ. χθες, ενώ ο 41χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητό του, στην οδό Ψαρών, στο Παραλίμνι, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα αυτό να εξέλθει του δρόμου, να προσκρούσει αρχικά σε ξύλινο φράκτη οικίας και στη συνέχεια να προσκρούσει και να ακινητοποιηθεί σε περιτοίχισμα δεύτερης οικίας.

Από την πρόσκρουση, ο 41χρονος εγκλωβίστηκε στο όχημα του και για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκε η επέμβαση μελών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Μετά τον απεγκλωβισμό του, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών και έλαβε εξιτήριο.

Ο 41χρονος υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης, με τελική ένδειξη 123μg% αντί 22μg%, με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Ακολούθως απολύθηκε της κράτησής του, για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: Αστυνομία Κύπρου