ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Οδηγούσε τύφλα στο μεθύσι – “Μπήκε” με το αυτοκίνητο σε αυλή σπιτιού

41χρονη μέθυσε και "μπήκε" με το όχημα της σε αυλή σπιτιού στο Παραλίμνι

F82ED947 207F 47BD 8C47 13AED4B55C69 exclusive

Σε τοίχινο περιτοίχισμα οικίας στο Παραλίμνι προσέκρουσε 41 χρονη ενώ οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλης.

Συγκεκριμένα μισή ώρα μετά τα μεσάνυκτα μέλη του αστυνομικού σταθμού Παραλιμνίου ανταποκρίθηκαν σε πληροφορία για τροχαία πρόσκρουση στην οδό Σωτήρως στο Παραλίμνι. Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι όχημα το οποίο οδηγούσε 41 χρονη από την Σωτήρα, στην οδό Σωτήρως με κατεύθυνση την Σωτήρα σε κάποιο σημείο του δρόμου, κάτω από συνθήκες οι οποίες διερευνώνται, παρέκκλινε της πορείας του και προσέκρουσε σε τοίχινο περιτοίχισμα οικίας στην δεξιά πλευρά του δρόμου σύμφωνα με την πορεία του.

Η 41χρονη τραυματίστηκε στο μέτωπο και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείου Αμμοχώστου στο Παραλίμνι όπου παρέμεινε για νοσηλεία για προληπτικούς λόγους.

Στην 41 χρονη διενεργήθηκε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης με ένδειξη 123mg% αντί 22 mg% και τελική ένδειξη 129 mg% αντί 22 mg%. Αναμένεται η άμεση καταχώρηση της υπόθεσης ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου στο Παραλίμνι όταν η 41 χρονη λάβει εξιτήριο από το Γενικό Νοσοκομείου Αμμοχώστου. Ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου διερευνά.