ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Ολοκληρώθηκε το 3ο Συνέδριο για Γονείς και Εκπαιδευτικούς (εικόνες)

α 5 Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Παραλιμνίου, Εκπαιδευτικοί, Παιδεία, Συνέδριο για Γονείς και Εκπαιδευτικούς

Το περασμένο Σάββατο 24 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία το 3ο Συνέδριο για Γονείς και Εκπαιδευτικούς Επαρχίας Αμμοχώστου, «Δια βίου… γονείς». Σκοπός η ενδυνάμωση του ρόλου των γονέων καθώς και η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών. Για τρίτη συνεχή χρονιά η προσέλευση του κόσμου απέδειξε την αναγκαιότητα της διοργάνωσης τέτοιων συνεδρίων και στην Επαρχία Αμμοχώστου. Η παρουσία των 250 γονέων και εκπαιδευτικών οι οποίοι παρευρέθηκαν για να το παρακολουθήσουν το επιβεβαιώνει.

Σε ανακοίνωσή του το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Παραλιμνίου ευχαρίστησε ιδιαίτερα το Επαρχιακό Γραφείο ΠΟΕΔ, ΟΛΤΕΚ και ΟΕΛΜΕΚ Αμμοχώστου, τις Ομοσπονδίες Συνδέσμων Γονέων Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης Αμμοχώστου καθώς επίσης και τον Δήμο Παραλιμνίου για την πολύτιμη στήριξη στη διεξαγωγή και προώθηση του συνεδρίου.

Ευχαριστίες εκφράστηκαν, επίσης, στους διακεκριμένους επιστήμονες οι οποίοι τίμησαν το συνέδριο με τη συμμετοχή τους και εμπλούτισαν τις γνώσεις των παρευρισκομένων με τις αξιόλογες παρουσιάσεις τους.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Παραλιμνίου δίνει, πλεόν, ραντεβού στο 4ο Συνέδριο για Γονείας και Εκπαιδευτικούς.

α11 Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Παραλιμνίου, Εκπαιδευτικοί, Παιδεία, Συνέδριο για Γονείς και Εκπαιδευτικούς α10 Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Παραλιμνίου, Εκπαιδευτικοί, Παιδεία, Συνέδριο για Γονείς και Εκπαιδευτικούς α8 Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Παραλιμνίου, Εκπαιδευτικοί, Παιδεία, Συνέδριο για Γονείς και Εκπαιδευτικούς α6 Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Παραλιμνίου, Εκπαιδευτικοί, Παιδεία, Συνέδριο για Γονείς και Εκπαιδευτικούς α5 Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Παραλιμνίου, Εκπαιδευτικοί, Παιδεία, Συνέδριο για Γονείς και Εκπαιδευτικούς α4 Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Παραλιμνίου, Εκπαιδευτικοί, Παιδεία, Συνέδριο για Γονείς και Εκπαιδευτικούς α2 Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Παραλιμνίου, Εκπαιδευτικοί, Παιδεία, Συνέδριο για Γονείς και Εκπαιδευτικούς α1 Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Παραλιμνίου, Εκπαιδευτικοί, Παιδεία, Συνέδριο για Γονείς και Εκπαιδευτικούς α3 Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Παραλιμνίου, Εκπαιδευτικοί, Παιδεία, Συνέδριο για Γονείς και Εκπαιδευτικούς

Famagusta.News