ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Παρουσιάστηκε η “Remedica ΕΝΠ Basketball” (ΒΙΝΤΕΟ)

Πραγματοποιήθηκε στο Παραλίμνι η επίσημη παρουσίαση της νέας ονομασίας της καλαθοσφαιρικής Ένωσης Νέων Παραλιμνίων που από φέτος θα φέρει την ονομασία “Remedica ΕΝΠ Basketball”.

Η παρουσίαση της νέας ονομασίας της ομάδας έγινε στα πλαίσια του δεύτερου φιλικού τουρνουά που διοργανώθηκε στο Κλειστό Γήπεδο Καλαθοσφαίρισης του Παραλιμνίου και στο οποίο συμμετείχαν η ΑΕΚ Λάρνακας, η ΕΘΑ και η Ομόνοια.

Στην επίσημη παρουσίαση μίλησαν ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομάδας, Γιώργος Νικολέττος, ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Remedica, Μιχάλης Νεοπτολέμου, ο προπονητής της ομάδας Μιχάλης Κακιούζης και ο Αρχηγός Ζάκης Παπαδόπουλος.

Δείτε το βίντεο από τη δημοσιογραφική διάσκεψη παρουσίασης που κατέγραψε η κάμερα του Famagusta.News:

Αυτούσια η ομιλία του Προέδρου της Remedica ΕΝΠ, Γιώργου Νικολέττου:

“H Remedica είναι μια πρωτοπόρα Κυπριακή φαρμακοβιομηχανία υψηλού κύρους με ηγετική παρουσία στον κλάδο της και με Διεθνή παρουσία σε 160+ χώρες παγκόσμιως από το 1980. Επίσης εργοδοτεί πέραν από 800 υπαλλήλους και παράγει 300 και πλέον φαρμακευτικά προϊόντα.

Η ομάδα μας η ΕΝΠ Καλαθόσφαιρα, με έτος ίδρυσης το 1936, έχει επιτυχημένη παρουσία τα 6 τελευταία χρόνια στο Πρωτάθλημα 1ης κατηγορίας και κατέχει το ρεκόρ προσέλευσης φιλάθλων για την αγωνιστική σεζόν 2019-2020, αγωνιζόμενη πλέον σε καινούριο γήπεδο στο Παραλίμνι.

Το 2019-20 είχαμε μια αγαστή συνεργασία με την Remedica ως κύριο μας χορηγό η οποία μας έδωσε τη δυνατήτητα να προσελκύσουμε τον καταξιωμένο Έλληνα προπονητή Μιχάλη Κακιούζη και εγνωσμένης αξίας παίχτες έχοντας κατά γενική ομολογία μία πετυχημένη αγωνιστική πορεία επιτυγχάνοντας όλους τους στόχους μας με τη λήξη των αγώνων.

Για το 2020-2021 είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώνουμε ότι η εν λόγω συνεργασία προχώρησε σε ανώτερο επίπεδο και η ανδρική ομάδα μας θα ονομάζεται για την νέα περίοδο ως REMEDICA ENP BASKETBALL.

Το εμπορικό σήμα της Remedica θα αναφέρεται πριν το όνομα της ομάδας μας και το εμπορικό της σήμα θα τοποθετηθεί στο μπροστινό μέρος της επίσημης αγωνιστικής εμφάνισης σε όλους τους επίσημους αγώνες μας. Επιπλέον, θα κατέχει δεσπόζουσα θέση σε όλες τις επικοινωνίες μας.

Ευκαιρίας δοθείσης, το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας μας και όλος ο φίλαθλος κόσμος του Παραλιμνίου, επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά την Remedica για τη στήριξη αλλά και για την επιλογή της να συνεργαστεί μαζί μας, στηρίζοντας τον αθλητισμό και τα ιδεώδη που πρεσβεύει η ομάδα μας σε μια δύσκολη χρονική συγκυρία για την κοινωνία και κατ΄επέκταση για τον αθλητισμό. Αθλητισμός και υγεία πάνε μαζί και αυτή η ιδέα θα μας πρεσβεύει για τη νέα αθλητική χρονιά”.

Famagusta.News

Ροη Ειδησεων

Χριστοδουλίδης: Η Κύπρος υπέρ της δημιουργίας θέσης Επιτρόπου Άμυνας της ΕΕ

Τη στήριξη της Κύπρου στην ιδέα της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν,…

30 Απριλίου, 2024

Υφ. Έρευνας: Εντός του 2024 20 νέες ψηφιακές υπηρεσίες

Εντός του 2024 20 νέες ψηφιακές υπηρεσίες, λέει ο Υφυπουργός Έρευνας. Εντός του 2024 θα…

30 Απριλίου, 2024

Καμπανάκι από τον ΠΟΥ: Υπάρχει κίνδυνος εξάπλωσης της γρίπης των πτηνών σε αγελάδες εκτός ΗΠΑ

Υπάρχει κίνδυνος ο ιός της γρίπης των πτηνών H5N1 να εξαπλωθεί σε αγελάδες σε άλλες…

30 Απριλίου, 2024

AstraZeneca: Παραδέχθηκε ότι το εμβόλιο κατά της Covid θα μπορούσε να προκαλέσει σπάνιες θρομβώσεις

Ο φαρμακευτικός γίγαντας της AstraZeneca φέρεται να παραδέχθηκε ότι το ευρέως χρησιμοποιούμενο εμβόλιό της κατά…

30 Απριλίου, 2024

Επίθεση με σπαθί στο Λονδίνο: Νεκρό ένα 13χρονο αγόρι

Ένα αγόρι 13 ετών έχασε τη ζωή του, έπειτα από την επίθεση που πραγματοποίησε ένας…

30 Απριλίου, 2024

Υπουργός Εργασίας: Διευρυμένη πρόσβαση αλλοδαπών φοιτητών στην αγορά εργασίας

Ο Υπουργός Εργασίας Γιάννης Παναγιώτου δήλωσε την Τρίτη ότι διευρύνεται η πρόσβαση αλλοδαπών φοιτητών στην…

30 Απριλίου, 2024