ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Πέντε μέρες κράτηση στον 17χρονο για κατοχή ναρκωτικών

DSC 9022 scaled exclusive, Δικαστήριο, Ναρκωτικά, Νέα Αμμοχώστου
Εικόνα Αρχείου

Διάταγμα κράτησης πέντε ημερών εξέδωσε σήμερα το πρωί το επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εναντίον του ανηλίκου 17 χρόνων από το Παραλίμνι ο οποίος συνελήφθη από την ΥΚΑΝ όταν στην κατοχή του εντοπίστηκαν 29 συνολικά σακουλάκια με κάνναβη και κοκαΐνη, ζυγαριά ακριβείας και χρηματικό ποσό.

Ο ανήλικος κατηγορείται για διερευνώμενη υπόθεση κατοχής ελεγχόμενων φαρμάκων τάξεως Α και Β, δηλαδή κοκαϊνης και κάνναβης με σκοπό τη προμήθεια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών προέβησαν χθες το απόγευμα στο Παραλίμνι σε έλεγχο τον 17χρονο.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Ανήλικος κουβαλούσε 19 σακουλάκια κοκαΐνης – Χειροπέδες από την ΥΚΑΝ

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, στην κατοχή του 17χρονου και στο μοτοποδήλατό του, εντοπίστηκαν 10 νάιλον σακουλάκια που περιείχαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 17 περίπου γραμμαρίων, 19 σακουλάκια που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους 19 περίπου γραμμαρίων, μια ζυγαριά ακριβείας και χρηματικό ποσό.

Ο 17χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ το επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε σήμερα εναντίον του διάταγμα κράτησης πέντε ημερών.

Την υπόθεση διερευνά το Κλιμάκιο Αμμοχώστου της ΥΚΑΝ.

Famagusta.News